MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#52554 Re: Zloděj Havel spravedlivému trestu unikl

2015-08-11 12:37

#52553: - Zloděj Havel spravedlivému trestu unikl 

Dobre se ti kope do mrtvol ? Tak tu pridej neco k lepsimu o Gottwaldovi, Zapotockem, Leninovi, 

Stalinovi a dalsich. 

O Bakalovi si pis, co je ti libo. Dnes jsem uz jednoho bolsevickeho tupce vyzval (pokud jsi to nebyl 

primo ty) at nastuduje, co rodina knizete Karla udelala dobreho pro nasi zemi. A at to srovna s vlastni

rodinou. Tuto vyzvu opakuji uz mnoho mesicu, ale jeste jsem se nedockal odpovedi. Kdyz chybi 

argumenty, je to, soudruzi na svinu, ze ?

Na panstvi Schwarzenbergu meli i krmici dobytka vyssi inteligenci, nez mas ty. Odhaduji, ze jsi

nezamestnany a zijes ze socky, protoze nevim, kdo by takoveho pablba  zamestnal.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52582 Re: Re: Zloděj Havel spravedlivému trestu unikl

2015-08-11 16:38:24

#52554: - Re: Zloděj Havel spravedlivému trestu unikl 

Nejsem sice ten, na jehož příspěvek reagujete, ale nejspíš ten, kterému jste to doporučil také, akorát to nebylo dnes.

No dle toho, co o něm vím já, tak to byl přímo pan Schwarzenberg, který, jako poradce presidenta Havla, právě Vaška umluvil k tomu, aby se omluvil sudetským Němcům za odsun. Dále později mluvil o tom, že jsou Benešovy dekrety právně vyčpělé atd. To všechno není nikterak v zájmu Českého státu, tedy ani v zájmu naší země. Ani Spojené státy americké se neomluvily a to zajisté ve svém státním zájmu Japonsku za zabité civilisty při svržení atomových bomb na Hirošimu a Nagasaki. Neudělaly to ve státním zájmu, tedy v zájmu své země. Pan Schwarzenberg tedy jednoduše vystupuje a to veřejně proti mnohým zájmům našeho státu, tedy naší země. Je jedním z hlavích hlasatelů toho, aby český stát obětoval své zájmy s jakýmsi příslibem toho, že se to pak všem v budoucnu v dobrém vrátí. Do úst by se mu nádherně hodila krysařova píšťalka.

Ovšem abych ho pouze nehaněl, příjemně mne v první chvíli překvapilo, když jsem na jednom "názorovém serveru" zahlédl, že se kriticky vyjádřil k působení některých tureckých představitelů,když podporují Islámský stát. Akorát že to byl server názorový a takové servery zde podporovatelé petice nemají rádi. Také je možné, že hlasitou a jednostranou kritikou Turecka zde odvrací pozornost od možná jiných dalších podporovatelů ISIL o nichž se raději v šengenském prostoru v této souvislosti veřejně nemluví. Neveřejně je často řeč o Saudské Arábii. Že je to s přimhouřením očí samotných Spojených států, jenž je spojencem Turfecka i Saudské Arábie, to by pan Schwarzenberg nejspíš razantně odkázal do oblasti spikleneckých teorií.

Nepochybuji že pan Karel von Schwarzenberg i jeho otec, protože i on byl veřejnou osobou, že jako šlechtici byli i do jisté míry filantropy. To dodatečně, až po té, co ze systému odsály hromadu finančních prostředků, dělají mnohé světové celebrity. S lidmi navíc, co s nimi byli knížata v bezprostředním kontaktu, se oni velmožové přirozeně snaží vycházet co nejlépe. Leckterá podobná knížata mají sklon chovat se tak, aby pro obyčejného člověka, co se a knížetem setká, to byl pokud možno nezapomenutelný zážitek. Aby měl prostý člověk nejlépe pocit, jako by se setkal se samotným božstvem. I když, takto příkře vyjádřeno, by to každý s oněch velmožů omítl a zapřel by tyto své více, nebo méně vědomé snahy.

Aristokracie, i když v ní mohou být velice ctihodné osobnosti, jsou dnes v politickém životě anachronismem.