MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#528442015-08-13 13:27Deep Purple Joe Lynn Turner přijel na turné na Krym. Legenda rocku, bývalý zpěvák skupiny Deep Purple Joe Lynn Turner přijel na Krym kde bude koncertovat. Hrozí mu zákaz vystupování v Evropě a měl by mít strach z nebezpečné situace na novém ruském území. Ale „Bojovník za svobodu,“ jak zní název jedné z nejslavnějších písní hudebníka, nezrušil cestu. A nebudeme litovat. Podle prodaných vstupenek se čeká plná hala. K lásce k Rusku se hudebník přiznal na tiskové konferenci v Simferopolu. Již v prvních minutách tiskové konference rocková legenda Joe Lynn Turner mluvil v ruštině, a přiznal, že je fanouškem Ruska. Dokonce nosí prsten s ruským erbem. „Dal jsem si erb na prsten ne proto, že se vám to bude líbit nebo že vás to překvapí, ale proto, že miluji Rusko Myslím si, že zde žijete pravdu. Pro mě je Rusko důležité, protože můžu upřímně říct – to je můj nový domov „- přiznal Joe Lynn Turner. O skutečnosti, že Krym je považován za nebezpečné území, se Turner přesvědčoval po několik měsíců, kdy byl silně odrazován od cesty. Američtí producenti v něm chtěli vyvolat strach, že to ublíží jeho kariéře a dokonce jej varovali zákazem cesty po Evropě, pokud se objeví na poloostrově. „Mnoho lidí mi říkalo a psalo:“ Buď opatrný, Krym – to je nebezpečné. “ Takhle varují všechny občany, ale pokud nebezpečí je to, že děti si hrají a lidé se smějí a vidím tento Krym, tak to je moje zkušenost a všechno ostatní je propaganda“, – řekl Joe Lynn Turner „Mohou mě varovat a děsit, je mi to jedno. Já hraji pro lidi, ne pro politiky. Politika nemá nic společného s duší člověka. Vidím propagandu, viz informační válku proti Rusku. Vím, že pravda je v srdcích lidí a vidím pravdu v Rusku a vidím pravdu na Krymu. Jsem velmi šťastný, že jsem zde“, – řekl zpěvák. Na Krym přijel legendární hudebník se svou ženou. Ta pochází z Minsku a byla to ona, kdo hudebníka učil mluvit rusky. Na tiskové konferenci byla překladatelem, ačkoli slova Turnera byla srozumitelná. „Mám tě moc rád“ – řekl v dokonalé ruštině . Na Krymu odehraje Joe Lynn Turner 3 koncerty – ve Feodosii, Sevastopolu a na Jaltě. Všechny vstupenky jsou vyprodány. |
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#52859 Re:2015-08-13 14:35:43 O Joe Lynn Turnerovi jsem si nikdy nedělal velký iluze, zpěvák to byl docela dobrej, ale to je tak všechno. Jeho velkohubá prohlášení a už jen fakt, že hrál nějaké 3 roky se skutečnou rockovou legendou se skupinou, mě neskutečně sralo, protože hlasovým rozsahem na rockovou hudbu, kterou hrála skupina Deep Purple, jednoduše neměl, a to jak se sral do Gillana, který je společně s Plantem a Mercurym nejlepším rockovým zpěvákem, který tu kdy byl, už tehdy ukazovalo ubohost JLT. Popravdě řečeno mě to ani moc nepřekvapuje, že se sníží k takové ubohosti! |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
526 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
790 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
268 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4085 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
226 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24709 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
532 Vytvořeno: 2024-11-05
Horní míru pro dravce
1355 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
152 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
133 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
525 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
124 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2098 Vytvořeno: 2024-08-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17022 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
139 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2220 Vytvořeno: 2024-10-21
Homofobie do škol nepatří
37 Vytvořeno: 2024-11-14
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
677 Vytvořeno: 2024-06-10