MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Malí Honzík

#52906 Stop,korupci a tunelářstvý

2015-08-14 01:05

Nestačí se stydět za "svého" prezidenta (mimochodem "můj" prezident to není, já jsem ho nevolil). Je třeba proti tomu i něco dělat. Výme že lže a krade! (i v předvolební kampani), že je chováním a vystupováním sprostý neomalený sobecký hulvát? (přes lživá opakovaná prohlášení kterýma akorát oblbuje lidi) není schopen národ "spojovat", ale jen rozeštvávat! Že je malicherně mstivý a snadno zkorumpovaný?Nebýt v ůřadu tak je dávno ve vjezení! Že si pěstuje okolo sebe poskoky, které pak za jejich podlézavost odměňuje (z cizího, samozřejmě!)  Rozdává za úplatu Patenty?Ukradené podíly firem?Ukradené peníze z .sro .as i z Eu? Bez okrádání už asi nemůže ani existovat?Vyjdeho úplatkářstvý a najímání lidí na špinavou práci moc draho?Chlubí se cizím peřím?Zneužívá diplomatické imunity?Zakazoval lidem se učit?(číst, psát, počítat,zpívat,podávat trestní oznámení...před i po listopadu.89...) Přesto mu dali hlas.....(bohužel o tom vjetšina lidí ani nevý!)Takový "prezident" není jen ostudou a urážkou úřadu, který zastává, ale celého národa, kterému "vládne". Národa, který si jeho volbou sám přidělal problémy! Panu prezdentovy M.Zemanovy neděkujte není za co!!!!!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52912 Re: Stop,korupci a tunelářstvý

2015-08-14 07:33:17

#52906: Malí Honzík - Stop,korupci a tunelářstvý  

Tak už výme, že tohle psal naprostej primitiv. :)