MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#54245 Ty modrej čuráku, myslíš si že CIA a USA, Británie nevraždily během občanské války v Řecku ?????

2015-08-22 08:15

400 obětí tu bylo většinou nešťastných náhod a autohavárií. Amíci v Řecku vraždily cíleně a promyšleně během občanské války hned po válce. KOmunisty, levičáky, novináře , inteligenci ke zdi. Hektakomby mrtvých bez soudu. To stejné Nikaragua, Vietnam, Chille prostřednictvím masového vrha Pinočeta.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#54247 Re: Ty modrej čuráku, myslíš si že CIA a USA, Británie nevraždily během občanské války v Řecku

2015-08-22 08:24:27

#54245: - Ty modrej čuráku, myslíš si že CIA a USA, Británie nevraždily během občanské války v Řecku 

 Demokracie nikdy nevraždí obecně a pokud již dojde na boj, kde musí být zabito, nikdy se tento boj nezaměřuje na civilní obyvatelstvo, tím spíš, pokud se odehrává na území jiného státu, neboť tam logicky - obzvláště USA nemá potřebu nějakého etnického přesunu obyvatel, neboť vraždění tohoto typu, jak jistě velmi dobře víte nejen z Jugoslávie vždy souvisí s tím, že daná strana chce vyvolat útěk určitého etnika z oblasti. 

Obecně demokracie má snahu chránit své obyvatel a vojáky před zbytečnými ztrátami a to z prostého důvodu, veřejný prostor spravují právě ti občané, kteří ochranu požadují. Ví, že když jejich vojáci budou umírat zbytečně nebudou je moci chránit a nakonec tedy nezbude, aby i oni sami vzali zbraně do rukou. Jak jednoduché. 

V totalitách je ovšem úplně jinak, veřejný prostor spravují zločinci a životy občanů, jak předvedli nejen Rudí Khmérové, komunisté v ČSR, náckové v Němcku a především ruská pakáž v gulagu nemá žádnou hodnotu. Proto také Rusko mělo tak masivní ztráty za II. světové války minimálně polovina těchto ztrát byla naprosto zbytečná a k ničemu vlastně nepřispěly. 


Nepřihlášený uživatel

#54272 Re: Ty modrej čuráku, myslíš si že CIA a USA, Británie nevraždily během občanské války v Řecku ????

2015-08-22 10:56:49