MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#54903 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zakladatel této petice vyfotografován!!!

2015-08-28 15:00

#54855: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zakladatel této petice vyfotografován!!! 

 předseda nejhorší strany od roku 1918, TPFUJ09, nedoučený hajný a nevzdělaný obézní pivní žok, rakouský nácek je kámoš führera Posselta ze SudetendeutscheLandmannschaftu, že je agent CIA a člen Bilderbergu (která stojí za hospodářskými krizemi), že okradl stát s Bakalou o 2 mld při privatizaci Becherovky, o 5 milionů co mu odpustil opilec Kalousek za nesplacení dotací z EU, že s pomocí opilce a kulisáka Havla prolomil Benešovo dekrety a přisvojil si tak majetek, který byl Schwarzenbergům zabaven za kolaboraci s nacisty, že má za ženu dceru z rodiny s nacistickou minulostí. Její otec byl vysokým příslušníkem jednotek SA a obdivovatelem Adolfa Hitlera. "Hrabě Johannes Hardegg, usazený na dolnorakouském zámku Ulrichskirchen, očekával podobně jako řada dalších představitelů šlechty od Adolfa Hitlera a jeho Třetí říše osobní výhody. Velmi záhy vstoupil do nacistických organizací a dotáhl to až na führera (velitele) SA)," píše ve Schwarzenbergem autorizovaném životopise rakouská novinářka Barbara Tóth. Kniha vyšla česky v nakladatelství Torst v roce 2007........že dělal ostudu ČR po celém světě svým spaním a pomlouváním všeho českého atd ale přesto byste na něj neměli tak nadávat. On za to nemůže, že se narodil z incestu (jeho rodiče byli bratranec a sestřenice) a že má IQ písku z přesýpacích hodin. Jemu 80 let a ještě nepoznal, že už je politická mrtvola, která má být zticha a k ničemu a k nikomu se nevyjadřovat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#54908 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zakladatel této petice vyfotografován!!!

2015-08-28 15:33:28

#54903: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zakladatel této petice vyfotografován!!! 

 Problém vašeho příspěvku je ve vaší vlastní neschopnosti cokoliv ze lží, které jste napsal, prokázat už jen korelací s životem pana Schwarzenberga.  

Bohužel oponentni marx-leninského komunisty Miloše Zemeana a velmi pravedpodného dekonspirovaného agenta KGB už jen na způsobu života Miloše Zemana, mohou výše uvedenou charakteristiku snadno prokázat. 


Nepřihlášený uživatel

#54959 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zakladatel této petice vyfotografován!!!

2015-08-28 20:07:06