MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#55265

2015-09-01 11:44

9.února 1943 banderovská banda Petra Netoviče, vydávající se za sovětské partyzány, vstoupila do polské vesnice Parosle u Vladimirca v Rovenské oblasti. Rolníci již dříve partyzánům před tím poskytovali pomoc, vřele přivítali hosty. Když se dost nasytili, bandité začali znásilňovat ženy a dívky.

Před zavražděním jim uřezali prsa, nos a uši. Mužům před smrtí uřezali pohlavní orgány. Dobíjeli je údery sekerou do hlavy.

Dvěma výrostkům, bratrům Gorškevičovým, kteří se snažili zavolat na pomoc partyzány, rozpárali břicho, uřezali nohy a ruce, nasypali sůl na rány, a nechali je zemřít na poli. Celkem v této obci bylo brutálně umučeno 173 lidí, včetně 43 dětí. Když druhý den partyzáni vstoupili do vesnice, uviděli v domech vesničanů hromady zmrzačených těl ležících v kalužích krve. V jednom z domů na stole u zbytků z oběda a nedopité láhve samohonky leželo nahé, mrtvé, rok staré dítě, přibité k desce stolu bajonetem. V jeho ústech byla napůl sněděná okurka.

 

Podjarkov, újezd Bobrka, vojvodství Lvov.16.srpna 1943.

Z vesnice Volkovyja jednu noc Banderovci odvedli do lesa celou rodinu. Dlouho se posmívali nešťastným lidem.

Když viděli, že manželka je těhotná, rozpárali jí břicho, vytáhli z něj plod, a do břicha jí natlačili králíka.

Jednou v noci bandité vpadli do ukrajinské vesnice Lozovuju. Během 1,5 hodiny zabili více než 100 civilistů, rolníků. V chatě Nasti Djagun bandité sekerou zabili jeji tři syny. Nejmladšímu, čtyřletému Vladíkovi, odsekali ruce a nohy.

Jednu ze dvou rodin v Kleščinských v Podjarkově umučila UPA 16.srpna 1943.  Obětem vytrhali oči, udeřili do hlavy, spálili ruce, pokusili se odříznout horní a dolní končetiny, bodné rány na těle, atd.

 

V obci Zalesje Koropetsky (Ternopolska oblast) 7.února 1944 došlo k ještě hroznejsimu případu. Banda UPA napadla vesnici s cílem zmasakrovat polské občany. Asi 60 lidí, většinou ženy a děti, byli nahnáni do stodoly, kde byli upáleni zaživa. Jeden chlapec ze smíšené rodiny - napůl polské, napůl ukrajinské - měl od Banderovcu na výběr - zachránit si život, když zabije svoji matku - Polku. Odmítl a byl zabit spolu se svou matkou.

 

"Starší děti udusili a malé děti do jednoho roku vzali za nohy a udeřili hlavou o dveře - a hotovo, na vůz. Litovali jsme naše muže, že tak pracují celou noc, pak přes den do další vesnice a pak další noc do další vesnice, kde se lidé skrývali."  (z výslechu banderovce)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#55268 Re:

2015-09-01 12:50:32

#55265: -  

 Vy jste zvrhlík jak marx-leninský komunista Miloš Zeman, když pronášel projev k výročí osvobození Osvětimi, jste oba opravdu velcí ubožáci a zemanoti. 

Věc je navíc naprosto neuvěřitelná a to z prostého důvodu, zvěrstva tohoto typu se dělají tam, aby byli obyvatelé zastrašení a snažili se oblast vylidnit, viz. zvěrstva v bývalé Jugoslávii. Mnohé z toho se navíc nikdy nestane, jen je to šířeno, aby se dané etnikum bálo a odešlo neboť lidé obecně nemají potřebu takových věcí. Jedná se zvrhlé jedince nikdy nějaké "zvrhlé armády". Jedinému, čemu se dá věřit je znásilňování, to je bohužel vlastnost armád a důsledek psychické zátěže lidí kteří jsou vystaveni nebezpečí smrti. 

Tedy vaši hovadinu vám může věřit jen idiot Miloš Zeman a to především proto, že je to idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#55320 Re:

2015-09-01 16:57:14

#55265: -  

 Výborná ukázka rusácké dezinformační demagogie se všemí myslitelnými stylistickými a faktickými chybami.