MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56091

2015-09-06 03:08

 Již chorál pohřební smutně nad Evropou zní. My tady umřeme strachy pro něčí prachy. Živit budeme nezmary pro někoho dolary. „Chválím“ naši a EU vládu, že pomáhá nastolit něčí dolarovou světovládu. Jen bude-li nám s PET víčky pomoci, až se rozšíří nakažlivé nemoci. Tvařme se bohorovně i když jsme dávno po krk v hovně! I když nám není zas tak ouzko. Všichni zatím směřují, na Rakousko. Fakt že nechtějí za námi, míří za prachami do jejich nové Mekky - Germany.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56218 Re:

2015-09-06 18:50:46

#56091: -  

 Standardní ruská trollí hovadina snažící se vytvořit dojem, že v demokracii veřejný prostor nepatří občanům stejně jako jejich soukromý prostor. Přitom právě nová ruskát totalita nového cccp je typickou ukázkou, kdy parta zločinců v případě ruska komunistických KGBáků v Kremlu se tváří, že může všechny rusy okrádat a ještě jim dělá dobře a to nejen při kradení jejich veřejného prostoru, ale dokonce i při kradení jejich peněz. 

Demokracie je úžasná právě v tom, že veřejný prostor vlastní občané a stejně tak vlastní i své soukromí a jen a jen na nich, jakou část na omezenou dobu nechají spravovat tím kterým konkrétním politikem. 

V totalitách to možné není, tam si Putin prostě změní ústavu a bude v Kremlu až do smrti, obdobně jako Lukašenko v Bělorusku a to i zapomoci manipulace s výsledky voleb. 


Nepřihlášený uživatel

#56231 Re:

2015-09-06 19:25:21

#56091: -  

 Dobrý pokus, můžeš se soudruhu směle přihlásit do soutěže o putinův tedy Puškinův památník. soudruh kgbák vrah putin tě určitě ocení.