MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56146 Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je zrůda, neboť je zrůdné zneužívat politickou moc, vede to k vraždá

2015-09-06 10:45

#56145: - Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je zrůda, neboť je zrůdné zneužívat politickou moc, vede to k vraždám... 

 Obránci se stahují vždy do měst, proto ameroimperialistické žvásty o živých štítech může konzumovat pouze imbecil. Šířit to pak k ohlupování může jenom darebák. Tedy nekecejte a podepište protiimigrační petici:

www.protiimigraci cz

Beztak jste totiž xenofob. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56152 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je zrůda, neboť je zrůdné zneužívat politickou moc, vede to k vr

2015-09-06 11:09:33

#56146: - Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je zrůda, neboť je zrůdné zneužívat politickou moc, vede to k vraždá 

 "Obránci"? Koho tahle pakáž vykrádající sklady zbraní chránila a před kým? Vy jste evidentně stejný idiot jak MIloš Zeman, který si myslí, že politici "chrání menšiny". Nic takového není pravda, dodržování základních demokratických principu občany tedy námi (pokud vás ruský trolle lze považovat za občana) chrání nás občany i před zvůli politiků, jakými byl Janukovič či Klaus a je Zeman. A to navíc Ukrajina měla i na východě země fungující administrativu, kterou právě tato pakáž vyhnala ze soudů, policejních služeben, kasáren, administrativních budov atd. 

Občanská neposlušnost nastává tehdy, pokud politik, který se zavázal zastupovat občany toto přestane dělat a začně ohrožovat základy demokratické společnosti např. tím, že si prosadí změnu ústavy tak, aby měl více osobní moci (obeně komunisté a náckové, Putin a jeho možnost vládnou libovolně dlouho, Janukovič na Ukrajině a porušování ústavy zde Milošem Zemanem) a tuto moc začně proti občanům používat (na ukrajině OMON, titušky a přijetí represivních zákonů a soudy, zde Miloš Zeman a jeho Ovčáček zneužívají media k šíření lží). 

Bandy vykradající sklady zbraní a následně využívající dodávky zbraní i lidí z Ruska nejsou obránci. Všude na světě by byli považování za teroristy.