MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56237 Re:

2015-09-06 19:32

#56225: -  

 

Někdo štve proti uprchlíkům a jinej zase rozeštvává na Majdanu lidi, aby vzali zbraně a vedli bratrovražednou občanskou válku. Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí a ty, kterým se to nebude líbit, ty prostě sejmeme!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56239 Re: Re:

2015-09-06 19:39:58

#56237: - Re:  

 Janukovič s neocistickou stranou Svoboda uzavřel koalici. Ve volbách jim občané dali ale mandát k zastupování na omezenou dobu primárně v tom, aby zemi vedli do EU, tedy uzavřeli Asociační dohodu s EU. 

Janukovič během svého mandátu změnil ústavu tak, že získal více moci neomezenou možnost ovládat soukromou armátu bývalý OMON a titušky. 

Místo uzavření Asociační dohody s EU tedy smlouvu, kterou občané Ukrajiny znali, byla veřejná a veřejně se projednávala a celá jednání byla pečlivě dokumentována, uzavřela koalice post komunisty či KGbáka Janukoviče s neonacistickou Svobodou podivnou smlouvu s Ruskem, kterou ale občané ani před podposem nejen neměli možnost číst, ale dokonce ani nevěděli, že se dojednává. 

Reakce na stav, kdy má politik obrovskou moc a využívá ozbrojené složky proti občanům a neplní dohody z volebe, je logicky už jen občanská neposlušnost. Totéž platí o komunistickém náckovi Miloši Zemanovi zde, který používá absolutní moc podobě absolutní beztrestnosti a tuto moc masivně zenužívá. 

Komunista, zloděj, KGBák Janukovič a neocistická Svoboda jsou odpovědni za současný stav na Ukrajině, nikoliv občané z náměstí. 

Nikdo nenutil Janukovič a neonacistickou stranu Svoboda slibovat, že uzavřou asociační dohodu s EU. Prostě by pak ve volbách propadli jako se stalo o těch volbách posledních. Proč takovou věc Janukovič a neonacisté ze Svobody dělali? Vysvětlete to, rád si to přečtu. 


Nepřihlášený uživatel

#56243 Re: Re:

2015-09-06 19:43:56

#56237: - Re:  

 Jak typické pro komunisticko, fašisticko, národněsocialistickou sběř a její odnože.