MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

midra

2015-09-25 08:24

Nic není černé nebo bílé a u prezidenta Zemana je to stejné. Nepůsobí často sympaticky, nechová se často sympaticky, ale byl legálně zvolen prezidentem, tak si to přála většinová veřejnost. Na rozdíl od pana  Sobotky a tím pádem celé vládnoucí garnitury, která se podepsala pod kvóty nelegálních imigrantů ( putujících volně po Evropě,  vyznávajících jinou kulturu, mravy, agresivní a nekompromisní názor na křesťanství jako víru nepřátelskou a méněcennou ) a v podstatě tak schválil další Mnichov 1938, kdy nerozhodujeme sami o sobě a tak se můžu na prezidenta Zemana i exprezidenta Klause i Okamuru  také dívat jako na lidi, kteří se staví za zájmy české státnosti, i když s nimi ve všem ostatním nemusím souhlasit. 

V každé zemi je bohužel jen určitá část lidí ( elita národa ), kteří mají schpnosti řídit stát. Sám bohužel, tak jako 90% lidí této země čekám koho si zvolíme a co pro nás daný prezident, parlament, politické strany udělají. Demokracie není někomu nadávat a špinit ho, ať je to kdokoli, demokracie je v každém z nás a měly by tady diskutovat milióny lidí!!! a tlačit každý sám za sebe svůj názor a ta většina by někoho zvolila a zbytek by se musel přizpůsobit. Poctivě pracující většina se pachtí za výdělkem a čeká, že se za ní rozhodne, ale tak to nefunguje, musí se zapojit každý a jen pod tlakem lidi podávají patřičný výkon. Pokud se zloděj nebojí krást, pokud si politici z nás dělají srandu, pokud se všichni chlapi vyřvou v hospodě nebo doma na gauči, tak se nikdy nic nezmění.

Někdo fandí Havlovi, ale jen pochybnou "pravdou a láskou" se nenajíme, někdo fandí Klausovi, někdo Zemanovi a navzájem se jednotlivé skupiny lidí nestrpí. Buď jsem s Amerikou nebo jsem Putinův komanč a naopak, výsledek je maximálně dát si navzájem přes držku. Sorry, ale mě kdysi drtili komunisti a obdivoval jsem Ameriku a její svobodu. A teď ? Amerika zklamala ve všem a vidím, že lhali i oni, pro svou aroganci napadají jednu zemi za druhou a když rozdrbali půlku islámských zemí, tak teď my máme nést následky a oni "statečně" mlčí a zase se budou snažit někoho "zachraňovat" svou pomocí? A svět teď paradoxně Rusa bude potřebovat, ten teď nikoho nenapadá a nikomu nevyhrožuje. Ukrajina?! Na tu nemám názor, kdo to vyhrotil...

Pokud necháme za sebe rozhodovat lidi, kteří nás každého mají na párku, tak se nic nezmění a brzo bude muset přijít nějaký diktátor, kterého zvolí 99%ní většina a naše děti budou muset narukovat do armády nebo utéct třeba na Blízký Východ, tak jako nyní utíkají imigranti ( dezertéři ). Ale kostely nás tam postavit nenechají, třeba se pletu:-) Napadámně proč za těch světových válek v minulém století nezvaly arabské země naše mladé muže? Za dezerci byla totiž kulka nebo provaz, zbabělost se netrpěla. A my je budeme ještě krmit a hostit? Asi tuším, že můj nepřítel není ani Miloš Zeman ani Václav Klaus ani Václav Havel, to vše jsou v tom, co se děje žabo myší války. Mám teď obavy a zároveň řešení, vrátit všechny nezvané zpět a třeba jim pomoci u nich, ale já mám dost lidí ve svém okolí, kteří dělají, nekecají a mají stejně problémy a nemigrují, my své vyžírky v ČR už tady máme a zachraňovat celý svět asi umí jen paní Merkel... 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#58987 Re: Legálně zvolen v demokracii může být ten kdo je demokratem a dodržuje pravidla....

2015-09-25 09:33:12

#58983: midra -  

....Demoktratem musí být proto, že to po něm požaduje ústava. Není možné, aby v jakékoliv ústavní pozici popsané demokratickou ústavou zasedl nedemokrat, komunista, nácek či nějaké podivná kombinace obojího, což je Miloš Zeman. Věcné kritiky a minimálně nepříných důkazů pro mé tvrzení najdete nejen na této diskkusi celou ředu. 

Druhou věc, která je nezbytně nutná, aby daný člověk dodržel volební zákon, tedy jeden ze základních zákonů demokracie. Ani toho Miloš Zeman nebyl schopen, je to logické, je to komunistický nácek a jako takový se logicky k moci dostává velmi podvnými cestami porušováním zákonů. 

To, že to Nejvyšší správní soud takto nevyhodnotil, je sice realita, ale nic to nemění na tom, že celé další působení Zemana v ústavní pozici dává spíš za pravdu mému názoru než názoru Nejvyššího ústavního soudu.

Už jen schůzka Zemana s KGBákem Putinem za přítomnosti velmi podivných osob bez bezpečnostních prověrek Mynáře a Nejedlého je věc naprosto absurdní a svědčí o tom, že Zeman není demokratem ve smyslu naší Ústavy.

Neví dokonce ani tak banální věc, že úředník může jednat jen a podle zákona, nijak jina, nemá nějakou libovůli k jednání podle "vůle" Miloše Zemana. 

Velmi jste si také poplet "většinovost" v demokracii. Např. systémové změny lze v demokracii provádět nikoliv většinou koaliční, ale shodou napříč politickým spektrem snad až nato, že se těžko dá brát ohled na anomálie jako jsou komunisté a neonacisté, kteří se čas od času do parlamentu naštěstí v menšívé podobě dostanou nejen u nás.

Miloš Zeman "zvolený" - ke zvolení se prolhal, důkazů je tolik, že je nemá smysl ani opakovat většinou, která přišla k volbách nikoliv většinou všech voličů, by se měl tedy velmi krotit ve svém poukazování na "mandát" který získal. To, že je doposud většinou obyvatel na Hradě tolerován, ještě vůbec neznamá, že by jej kdy většina oprávněných voličů volila. Dnes už dokonce ani náhodou, neboť se dlohodobě dokonce pohybuje pod 50 % důvěry - tedy více jak 50 % lidí o něm dlouhodobě tvrdí, že lže!!!!!!