MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#60458 Marx-leninskému komunistickému náckovi Milošovi Zemanovi "zafungovala" jeho "fotografická paměť"..

2015-10-07 04:44

....Co řekl pytel exkrementů KGBáka Putina - Miloš Zeman:

„Možná jsme našli stopu. Ta stopa je datována 23. březnem roku 1938, je to článek Ferdinanda Peroutky publikovaný v Přítomnosti, kde říká, cituji: ,Cenzura mi zabránila v publikaci článku, v němž jsem ocenil, cituji doslova, vynikající schopnosti říšského kancléře’,“ řekl v úterý ČTK Zeman.

Co je skutečně napsáno v Přítomnosti 23.3.1938 panem Peroutkou: 

Varování před Hitlerem

Skutečný Peroutkův citát, nalezený v elektronickém archivu z 23. 3. 1938, zní takto: „Censura znemožnila mi posledně, abych upozornil na pozoruhodné politické schopnosti německého kancléře a abych varoval před jeho podceňováním.“

Možná že pyter exkrementnů KGBáka Putina Miloš Zeman si myyslí, že i toto vyjádření pane Peroutky bylo cenzurováno :-). Tak to leda :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#60459 Re: Marx-leninský komunistický náckovi Milošovi Zemanovi "zafungovala" jeho "fotografická paměť"....

2015-10-07 04:48:24

#60458: - Marx-leninský komunistický náckovi Milošovi Zemanovi "zafungovala" jeho "fotografická paměť"..... 

 Pan Peroutka pokračuje:

„…Jde o to, abychom si všichni uvědomili, že tento odpůrce zasluhuje protihráčů stejně obratných a odhodlaných, jako jest sám, a že jest směšno vystrkovati proti němu do pole nějaké politiky druhého nebo třetího řádu…,“ napsal Peroutka.

„…Nyní více než kdy jindy budoucí osudy naše, právě tak či celé Evropy, budou záležeti na mužích, kteří nám budou státi v čele, na jedincích, opravdu na jedincích, což je třeba říci k hanbě tohoto století, které se tvářilo kolektivisticky,“ uvedl Peroutka v Přítomnosti.