MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#61045 Výběr z příspěvků....

2015-10-09 18:08

Je možné, že Rusko vypadá stabilně jen z povrchního pohledu....

2015-10-08 21:24

 

....a stejně tak podpora Putina.  Putin je KGBák a komunista, tedy celoživotní zločinec.  Je otázka, jestli to Rusové a především další národy v rámci "federace" jsou schopni (schopny) vnímat a vyhodnotit. 

V každém případě je velmi pravděpodobné, že vstup Ruska do konfliktu min. na čas přeruší jakékoliv politické rozhovory uvnitř Syrie. 

Názor pana Šíra může být účelový a zároveň může být psán s naprosto odborně a vědecky mravně. 

V každém případě se nepotrvrdil názor komentátora Indipendent, který před čtyřmi dny odhadoval, že Rusko bude útočit hlavně na Palmíru, jako centrum IS, to se nestalo ani dnes. Ve svém textu poněkud zpochybňoval existenci umírněné sekulární opozice.   Zatím to vypadá tak, že Rusko cosi bombarduje a moc se neví co. Ví to snad  Asad a pokud by to tak bylo, tak by to skutečně byla jeho opozice.   

S Ruským bombardováním je to prostě podivné, IS rozhodně nebombardují. 

ŠÍR: Putinův syrský vabank, Rusko směřuje k rozložení ekonomiky a rozpadu státu

Pokud se Rusko skutečně začne rozpadat, je potřeba na to být připraven. Rusko je obrovská země a má bohužel 150 mil. z převážné většiny líných a neschopných občanů, kteří trpí těžkou kulturní deprivací vygenerovanou nepřetržítým bolševickým lhaním, nejsou schopni se sami rozhodovat a nejsou schopni spravovat veřejný prostor. V takové situaci je naprosto jasné, že jim jejich věřejný prostor bude zase někým ukraden a je logické, že to budou extrémisté, kteří jim budou jejich veřejný prostor krást. 

Navíc ze země Putin vyhání elity ve statisících ročně. Tito lidé se do Ruska a tím spíše do rozvracejícího Ruska vracet nebudou, tedy tyto elity budou velmi chybět. Pokud se exodus ruských elit ještě zvýší, je naprosto jasné, že dojde ke zničení státu. 

 

VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - zašlete svému poslanci a senátorovi....

2015-10-08 21:25

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 

 

Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné...

2015-10-08 21:40

 

Hitler je génius, ne gentleman. Archiváři zveřejnili Peroutkův článek

" Nepočínejme si jako onen šachista, který opovrhoval svým odpůrcem proto, že NEHRAJE PODLE PRAVIDEL,  pak jím byl poražen. I když Hitlerovo (Putinovo, Zemanovo) nadání je pro nás zlověstné, varujme se toho, abychom je neuznali. "

Hitler, Lenin, Stalin, Gottwald,  Zeman ani Putin nehráli (nehrají) podle pravidel to je naprosto zřejmé. Je tedy potřeba, aby byli vnímání jako odpůrci. 

"Dívejme se na věci tak, jak jsou: máme odpůrce v jehož charakteru je několik zřejmých rysů politické geniality."

Zeman je supedebil, ale nikoliv co se týče politiky, tam je komunisticko - nacistický "supergenius". 

"Ani toho se ovšem ještě nelekejme: žádnému ani úplnému ani částečnému geniovi se nepodařilo vyvrátit svět z jeho přirozené základny, kterou je v našem případě touha národů až lidí po svobodě a po důstojnosti. Hra, kterou nyní všichni hrajeme, může tím, že se na druhé straně vyskytl muž s velkým politickým nadáním, býti jen zkomplikována a znesnadněna, ale ne rozhodnuta."

O tom náckové, komunisté, Rudí Khmérové, Janukovič, atd už vědí své. 

"I skutečně velcí muži, kteří se postavili proti přirozenosti svět, byli na konec poraženi mnohem menšími."

Miloš Zeman je vskutku velký jen výškou, tloušťkou, ubohostí, oplzlostí, komunisticko - nacistickým myšlením. 

Jestli byla celá věc kolem pana Peroutky ze strany Zemana způsob, jak upozornit na zločinnost Putina i svojí vlastní, tak má u mne obrovskou poklonu a odpouštím mu všechny jeho zlodějiny, zločiny a sprosťárny, hulvátsví, bolševismu, nacismus, udavačství a oplzlosti atd. co všechno ve svém prolhaném životě napáchal. Text pana Peroutky je skutečně textem naprosto zásadním a Miloš Zeman by získal můj obdiv, kdyby zítra abdikoval s vysvělením, že všechny jeho zločiny páchal jen proto, aby nás občany České republiky mohl upozornit na to, že svět je bohužel opět v ohrožení zločinci jako je on sám a Putin. 

Proti tehdejší době, jsem ovšem ve výhodě, my (tady si dovolím mluvit "za nás") už máme zkušenost s Hitlerem, Klausem, Zemanem i Putinem. Text pana Peroutky nám "jen" připomíná, abychom neztratili obezřetnost, neboť výše uvedení jsou opravdovými zločinci a jsou schopni páchat naprosto stejné zločiny jako Hitler, pokud získají nekontrolovanou moc o kterou samozřejmě usilují. 

 

 

Po projevu Zemana v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY..

2015-10-08 21:41

 

 ....kde neváhal porušovat zákony USA nejen kouřením, je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jestli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá. Zeman je velezrádce, neboť lidé, kterými se dobrovolně obklopil jsou velmi podivní a mají velmi daleko k demokracii, ale velmi blízko ke KGBákům v Kremlu a k totalitě nového cccp.   

Odpovědi

MUDr. Chocholoušek

#61051 Re: Výběr z příspěvků....

2015-10-09 18:22:47

#61045: - Výběr z příspěvků.... 

 Objednejte se u mě. Neodkladně!