MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#61090 Miloš Zeman je bohužel malým Hitlerem....

2015-10-10 06:11

 Podle Wnendta je tak film především výpovědí o německé společnosti. "Na počátku jsme chtěli, aby se lidé tomuto zločinci mohli zasmát, aby se ukázalo, jak bezvýznamný člověk to ve skutečnosti byl. Ale postupem času začíná být i ve filmu jasné, že by Hitler nikdy nemohl dosáhnout svého vlivu bez pomoci zcela normálních německých občanů a proti jejich vůli," řekl režisér

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#61093 Re: Miloš Zeman je bohužel malým Hitlerem....

2015-10-10 07:58:10

#61090: - Miloš Zeman je bohužel malým Hitlerem.... 

 Mimochodem proto je zrůdné v projevu Miloše Zeman k holokaustu, když se tváří, že neopakování holokaustu zařídí politici. Miloš Zeman to velmi dobře ví, ale samozřejmě se tváří, že to bude on "kdo to zařídí". 

Jediné, co občany před takovými lidmi ochrání je znalost principů demokracie a dodržování těchto principů jimi samými, např. nevolit lidi, kteří během volební kamapaně masivně porušují zákon o volbách v případě Miloše Zemana Zákon o volbě prezidenta republiky.

Ve své podstatě dokonce stačí znalost Ústavy a její dodržování. Ústava jasně definuje, jak se má chovat občan a jaké nároky jsou kladeny na lidi v ústavních pozicích. Pokud by toto občané znali a dodržovali, nikdy by Miloš Zeman nemohl být zvolen. 

Je zvláštní, že ti, kdož Zemanovi zajistili možnost nominace, tedy Zemanovci u občanů správně žádnou důvěru neměli a nemají, ale ten koho do moci prosazovali jejich důvěru má a to v rozporu s jejich správným pocitem, že Zemanovci jsou podivnou zločineckou skupinou. 

Toto Miloš Zeman ale záměrně ve svých projevech pomíjí, neboť pak by se logicky nikdy nemohl dostat k moci.