MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

František Palacký

#61571

2015-10-16 14:54

Havel = omyl národa!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#61576 Re: Dokonce už to, že vy volič Miloše Zemana mluvíte o Václav Havlovi jako....

2015-10-16 16:13:07

#61571: František Palacký -  

 ....o omylu národu znamená, že Václav Havel byl opravdu občany Československa a následně České republiky vnímán nejen v pozici prezidenta jako osoba, kterou je dobré poslouchat. 

Dnes jsme v situaci, že díky Miloši Zemanovi dokonce i lidé jinak starající se o veřejný prostor a tedy lidé, kteří se snaží vnímat politku jí vnímat programově odmítají. To je velmi vážný stav, který koreluje s tím, že Miloš Zeman pravděpodobně jedná velezrádně a proto nechce, aby bylo posloucháno co říká, co dělá a s kým se stýká. 

Je to věc velmi vážná. Opravdu obrovské množství lidí znalo Československo i Českou republiku v době, kdy byl prezidentem Václav Havel a Češi byli v zahraničí vnímání jako lidé s ním korelující. Dokonce mnoho cizinců poznávalo češtinu, stalo se mi mnohokrát, že mne místní v zahraničí zastavili a měli potřebu mi sdělit, jak skvělého prezidenta máme. 

Řekl bych, že i vy dnes uznáte, že se Vám nic takového nestane dokonce ani v Rusku a to přes veškeré PR, kterému se Zemanovi v Rusku dostává. Obávám se, že Zeman je i v Rusku tamními občany vnímán jako jeden z mnoha "vazalů" např. jako Lukašenko. Není tedy vnímán jako elita, intelektuál, morální autorita, ale prostě jako vazal, co dobře mlluví o Rusku, přesněji o novém cccp. 


Nepřihlášený uživatel

#61578 Re:

2015-10-16 16:20:22

#61571: František Palacký -  

 A ty jsi omyl prirody.