MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#61603 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-16 18:29

#61600: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Evropa a především západní Evropa má obrovskou výhodu v tom, že má občany, kteří si váží demokracie. Tedy součástí jejich životů jsou demokratické principy. Občané západní Evropy velmi dobře ví, že veřejný prostor je jejich a jen malou část předávají ke správě politikům a to ještě na omezenou a přesně danou dobu, dokonce mnohdy tak přesně, že dopředu roky ví, kdy budou volit a kdy začně kampaň a kdy bude ustaven nový parlement či zvolen nový prezident a že to bude jednoznačně nová osoba, neboť ví, že bude správně oddržono např. pravidlo dvakrát a dost v pozicích prezidentů. 

Je dobré se také k výše uvedenému zamyslet, proč vlastně si totality hrají na demokracie, pořádají jakési volby, mají jakýsi parlament, dokonce i jakousi vládu, ale vlastně mnohdy rozhoduje jeden diktátor. Co vlastně diktatury ke hře na demokracii vede. Proč prostě neřeknou jasně, jsme diktatura, žádné volby nebudou atd.? 

Je to otázka zásadní a velmi vážná, je potřeba na ní najít odpověď a pak se totalitám logicky vyhnout především jako občan. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#61605 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-16 18:34:45

#61603: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak už je další šídlo z pytle venku. Krátce po sobě byly dnes zveřejněny dva velice zajímavé průzkumy. Ten první se týkal příslušníků generálního štábu AČR, tedy jakési pomyslné hlavy a elity naší armády. Vyplynulo z něj, ke zděšení sluníčkového herce Stropnického, aktuálně se plácajícího v roli ministra obrany, že 71% vrcholového managementu našich ozbrojených sil považuje za největší ohrožení ČR muslimské uprchlíky.

Pěkných 75% pak považuje za hrozbu Islám jako takový. Dále pak, ó hrůzo, průzkum naznačuje, že pro 75% příslušníků GŠ jsou nepřijatelní Romové a muslimové, následováni v těsném závěsu Afghánci (74%), a Albánci (65%). A jako poslední kapka do kalicha hořkosti našich elit ukáplo zjištění, že třetí nejčastěji uváděnou zemí, která ohrožuje ČR jsou Spojené státy.