MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#61615 Re: Právo na azyl existuje na základě Všeobecné deklarace lidských práv....

2015-10-16 19:10

#61596: Tatíček Zeman -  

 ....já nejen respektuji Všeobecnou deklaraci lidských práv, ale dokonce naprostou souhlasím s tím, že je součástí naší Ústavy.  Pokud nechcete respektovat současnou Ústavu ČR, odstěhujte se. Občané ČSSR nejen nemohli měnit komunistickou ústavu, ale dokonce se ani nemohli odstěhovat. 

Tedy již první věta, kteru Miloše Zeman vyslovil je lež, bohužel jak je u něj zvykem, ze lži dále vyvozuje věci, které by teoreticky mohly být pravdivé, pokud by ovšem nepocházely ze lži z první věty, neboť zdaleka ne všichni respkektují pravidla toho místa kam přijdou, viz. Miloš Zeman a jeho kouření v ruské hospodě v NY. To je přesně ten příklad nerespektování pravidel a v tomto případě dokonce zákonů USA. 

Třetí věta, když se vám to nelíbí, běžte pryč je právě u Miloše Zemana věta velmi zásadní, evidentně se mu v této zemi spousta věcí nelibí a přesto do Ruska neodešel a zatím to nevypadá, že by se na to chystal. Zvláštní jednání.

Možná si myslí, že je tu doma, pak je ale otázka, proč se mu tady nelíbí a proč tak často a rád utíká do totalit či post totalit. Proč raději slaví s Rusy než s Čechy. Také by měl prezentovat, jak si představuje zemi, aby se mu tady libílo. V pozici premiéra bych řekl neudělal nic proto, aby se tu občanům mohlo libít, obzvláště při pohledu na to, jak to např. vypadá dokonce v poválečné Jugoslávii, je potřeba jeho konání v pozici premiéra hodnotit jako naprosté selhání. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#61616 Re: Re: Mate to co si zaslouzite,chamradi.

2015-10-16 19:47:21

#61615: - Re: Právo na azyl existuje na základě Všeobecné deklarace lidských práv.... 

 Byt prezidentem v Ceske republice je dobre zamestnani. Zeman se nazere a nachlasta zadarmo,obcas si udela vejlet ktery ma zaplaceny ze statni kasy.O rodinku se mu postara stat ,jeho prdel mu pravidelne pucuji jeho verni poskoci a kazdy jeho pruser okeca jeho verny pes Ovcacek. Na co sahne to zkurvi a verim ze neumi ani zatlouct hrebik do plotu jenom lhat mu jde dobre. Jeste se najdou pirtomci ,kteri ten pytel sracek chvali. JOO TEN SE MA.