Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Quoted post
Vergilius |
#46392015-10-16 20:47Stále o nás vlastencích říkají, že jsme zapšklí nekulturní burani bez špetky vkusu a nadhledu. Dokažme jim (naduté smetánce z kaváren), že to tak není. Což takhle zasvětit tenhle víkend třeba poesii? Já začnu:
Voda hučí po lučinách, bory šumí po skalinách, v sadě skví se jara květ, kdysi ráj to na pohled.
Nyní všude násilnosti, na ulicích uprchlíci filtrují si svoje zlosti, nemám na to už co říci.
Všude jenom mešity, lidi hlavou o zem mlátí, mozek mají vymytý, modlidbou si nudu krátí.
Na ulicích bubáci, v prostěradle zahalení, nemají co na práci, tohle vážně sranda není.
Kdopak mě to zase ruší, z minaretu huláká, copak ten kastrát netuší, že je tu za čuráka?
Pod oknama cikáni hulákají do noci, hrůzu mi to nahání, už nám není pomoci.
Znásilnili moji ženu, když se z práce vracela, moji milou Boženu, týden z toho zvracela.
Na policii jsem s tím šel, v naději, že pomohou, všechno jsem jim pověděl, brečel jsem jim u nohou.
Oni se mi okamžitě před očima vysmáli, co se děje majoritě, to je vůbec nepálí.
Prý jsem případ fašisty, co se nechce obohatit, ať držím jazyk za ústy, nechci-li život v lochu ztratit.
Já ty svině poženu, znásilnili mi ženu, až potkám Syřana, pošlu na něj Orbána.
Z televize Merkelová, hlásí, že přišla kvóta nová, to je ale vážně bžunda, ta Merkelová, to je ... |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#4647 Re:2015-10-17 10:04:44Já teda pozvednu vhozenou rukavici Vlastenec Vlastenec je ten jehož velký sen je svrchovaná zem. Proto doufá, že se dožije vystoupoení z unie. Kdo z unie vystoupí rozhodnbě neprohloupí. Každý správný vlastenec myslí vždy na správnou věc nenávidí imigraci proto podpoří demonstraci. Vezme celou rodinu přijde na čtrnáctou hodinu. Na Václavák k Muzeu skandovat proti EU! |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
125416 Vytvořeno: 2025-02-11
Podpora vládě Petra Fialy na posílení obranyschopnosti
85 Vytvořeno: 2025-04-23
PETICE PRO ZACHOVÁNÍ TŘÍDY 7.B
21 Vytvořeno: 2025-04-23
Petice za odstranění Ukrajinské vlajky z Malé pevnosti Terezín.
483 Vytvořeno: 2023-03-15
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18600 Vytvořeno: 2023-10-23
Otevřený dopis ministru práce a sociálních věcí Marianu Jurečkovi k Příspěvku na péči
676 Vytvořeno: 2023-11-15
PETICE NA PODPORU MEDVĚDÍHO ÚTULKU NA ZÁMKU ČESKÝ KRUMLOV
3129 Vytvořeno: 2025-03-10
Vraťte vlaky na Dobříš!
756 Vytvořeno: 2025-02-26
Otevřený dopis Danuši Nerudové
9 Vytvořeno: 2025-04-22
Petice proti návrhu zákona o kategorizaci zdravotnických prostředků (sněmovní tisk 847) a za zachování adekvátního příspěvku na senzory kontinuálního monitoringu glukózy pro diabetiky 1. typu
8166 Vytvořeno: 2025-03-28
PETICE – KDO VYDĚLÁVÁ NA TEPLE V CHODOVĚ?
519 Vytvořeno: 2025-04-06
Petice za záchranu Magické jeskyně na pražském Petříně
103 Vytvořeno: 2025-04-06
Otevřená výzva k budoucnosti zámku Zelená Hora
389 Vytvořeno: 2025-04-03
Petice za nepodmíněný trest pro Jana Dulovce, který brutálně ubil kočku
6275 Vytvořeno: 2025-03-24
Otevřený dopis ministru školství, mládeže a tělovýchovy doc. PhDr. Mikuláši Bekovi, Ph.D.
6772 Vytvořeno: 2025-03-23
Petice za bezpečnější a zdravější život u silnice I/55
219 Vytvořeno: 2025-03-13
PETICE ZA ZÁCHRANU STÁVAJÍCÍHO BARU U WALDEMARA A ZA ZRUŠENÍ VÝPOVĚDI Z NÁJMU
922 Vytvořeno: 2025-03-15
Petice za zrušení záměru výstavby tramvajové trati v Počernické ulici v Praze 10
338 Vytvořeno: 2024-11-18
Proti hluku, nepořádku a rozdělávání ohňů v lese Ukrajinci u Jizerského potoka v Liberci
92 Vytvořeno: 2025-04-21
Nová silnice ze Vstiše do Dobřan u Plzně
221 Vytvořeno: 2025-04-14