Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-10-21 07:48

DŮLEŽITÁ ZPRÁVA - PŘIJÍMÁNÍ ISLAMISTŮ JE PROTIÚSTAVNÍ

NAŠE ÚSTAVA ŘÍKÁ - V NAŠÍ SPOLEČNOSTI SI MAJÍ BÝT VŠICHNI ROVNI, VŠICHNI MAJÍ MÍT STEJNÁ PRÁVA, STEJNÉ POVINNOST A STEJNÉ MOŽNOSTI

ISLÁM TOTO VŠE POPÍRÁ

JEDNÁNÍ VLÁDY JE TRESTNÉ!!!  

OKAMŽITÝ ZÁKAZ TÉTO IDEOLOGIE NA NAŠEM ÚZEMÍ JAKO VÁŽNÉ HROZBY PRO JINÁ NÁBOŽENSTVÍ A KULTURNÍ DĚDICTVÍ NAŠEHO NÁRODA 

Odpovědi

Jaký je islám, a čemu věřit !?

#4838 Re: Jaký je vlastně ten islám, abychom se zorientovali !?

2015-10-21 08:41:22

#4827: -  

to je sice pravda, ale nic se neví o 3 fázích islamizace !!!

1. fáze utajená: ... Muslimové jsou v drtivé menšině ve společnosti - snaží se ukazovat jak jsou pronásledováni, snaží se využívat naplno ochrany práv menšin, ... vystupují navenek jako přátelé, mírumilovní, jako ten skutečný pravý islám. Mají za úkol ze svého učení: - tajit pravou podstatu islámu, lhát, a přetvařovat se, připomínat jak je jim ubližováno a jaká práva rovnocenná mají mít s ostatními.

2. fáze vystrkování růžků, defenzivní džihád: ... Muslimů je asi kolem 10% populace - snaží se vyvolávat místní bojůvky, terorismus, znejistit společnost a poukazovat, jak je jim ubližováno, jak se oni jen brání, muslimové jsou nabádáni k boji proti "nevěřícím", kteří je ohrožují (KORÁN 22:39-40). DEFENZIVNÍ BOJ PROTI OPONENTůM a TERORISMUS (v této fázi jim pomáhají humanistické a demokratické principy: i kdyby muslim něco špatného udělal, nesmí se říci, že to byl muslim ! To by přece byl rasismus, islamofobie, nedemokratické ! ... A byl by to útok na muslimskou komunitu a jejich kulturu. TATO FÁZE JE VYUŽITÍM A ZNEUŽITÍM DEMOKRATICKÝCH SVOBOD A PRINCIPů: ... "JÁ MOHU, PONĚVADŽ JÁ JSEM MENŠINA, JÁ JSEM UPRCHLÍK, ALE TY NEMůŽEŠ, PROTOŽE JSI HOMOFOB, ISLAMOFOB, XENOFOB, úTOČÍCÍ NA MENŠINY !"

3. fáze ovládnutí, ofenzivní džihád: ... volební práva, enklávy, zóny no go, kde místní obyvatelé nesmí, jen muslimové, policie se bojí tam jezdit = islámské státečky ve státě, kde vládne právo šaria a další postupná expanze s cílem nakonec zotročit místní obyvatele, stát se většinou v zemi a Evropě a zlikvidovat křesťanství. (Času je na to dost, a čím více jich bude, tím více bude zaváděno práva šaria ! Původní obyvatelstvo bude v menšině, ovšem práva menšiny pro ně platit nebudou ! (Kdo by ta práva prosazoval !? ... Muslimové ? ... ani náhodou ! To není v jejich zájmu ! A tak demekracie umírá na vlastní hloupost a slabost, umírá vlastními zbraněmi, z rikou těch, které chránila a podporovala ve své nabubřelé naivitě !

kromě toho:

0. fáze předpřípravná: ... naprostá neinformovanost lidí o islámu, jeho taktice a cílech ! ... Naivita politiků a sluníčkářů ! ... Multikulti šílenství ! ... Ztráta soudnosti: ... islám je ten dobrý ! ... My nejsme teroristé, a pod. A přitom přehlížení skutečností a důkazů, jaké situace a svobody jsou v islámských zemích ? ... v naprosté většině z nich žádné svobody tam nejsou ! Kolik muslimů z 1,5 miliardy na světě (je-li islám mírumilovný) protestuje proti terorismu ? Kolik muslimů z 1,5 miliardy na světě (je-li islám demokratický) protestuje proti zabíjení křesťanů, a jiných vyznavačů jiných náboženství, zotročování žen, zabíjení dětí a pod. ? ... VIDĚLI JSTE SNAD UŽ NĚJAKÉHO MUSLIMA DEMONSTROVAT PROTI TOMU, PROTI ŠPATNÉMU ISLÁMU = ZNEUŽÍVÁNÍ ISLÁMU ??? ... NE !? ... ANI JÁ NE !!!