Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-10-28 17:44

Demonstrace dnes v Brně. Uvádějí naše prolhaná médiá pravdu 500 lidí?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#5094 Re:

2015-10-28 17:52:21

#5092: -  

VAU SKODA ZE SEM NAKONEC NEBYL ALE PRISTE BUDU TAM VIC NEZ 500 LIDI MASMEDIA LŽOU UŽ OD 2 SV

Nepřihlášený uživatel

#5101 Re:

2015-10-28 19:44:11

#5092: -  Demonstrace dnes v Brně

Zdravím do Brna - jaká byla demo? Já byla v Praze na Míráku, prima :-) Skromný odhad tisíc lidí - přišlo mi to o něco víc než na sv. Václava na Hradčanech, kde jsem byla hodně vysoko nad davem a třikrát jsem počítala - a tam jich bylo plus mínus pár desítek tisícovka (bez turistů a čumilů).

Neomarxističtí islamofilové nás moc nerušili, chudinek prý přišlo jenom kolem čtyřiceti, říkali lidi kolem. Ani jsem je neviděla, a to jsem byla hned na kraji směrem k zastávce tramvaje, kde povykovali. Slušná konkurence paviánů :-), ale měli smůlu, bylo jich moc málo, tak nás neuřvali. 

Moc dobrý byl spoluzakladatel Pegidy pan Lutz Bachmann - slyšela jsem ho poprvé a překvapilo mě, že na něm opravdu, ale opravdu není ani za mák nic extrémního. Čekala jsem přece jenom silné kafe. Slušňák co do formy i obsahu. Další řečnice z Pegidy byla řečnicky silná, ale naštvala mě, protože si neráčila uvědomit, že není dobré v Praze mluvit o tom, že Němci musí zavřít hranice a nechat migranty v sousedních státech. Naštěstí tam byly další výborné české řečnice z jiných měst, tak to asi pohlavím nebude, i když Merkelová je bohužel také žena jako já. Jo, jenom na zmínku "Angela Merkel" už jenom v němčině - ještě před tlumočníkem do češtiny - začal celý Mírák bučet. Fajn satisfakce.

Ale chci se hlavně zeptat, jak to bylo u vás v Brně? Nepodařil se nám telemost jenom s vámi - s Ostravou i Ústím jsme byli bez problému spojeni. Přitom sedmilháři na idnes psali, že jste byli s námi spojeni telemostem. Prý vám v Brně nešly ani mobily - organizátor podotkl, že holt v Brně je největší mešita :-) Nám zase kroužila asi 10 minut nad hlavou helikoptéra - když nás holt neuřvali neomarxisti, tak nás musela rušit aspoň letecká síla. Napište, jaké to bylo u vás!

Tomáš

#5103 Re:

2015-10-28 20:53:44

#5092: -  

Tak to zírám. Když jsem přišel ve čtvrt na tři, tak tam nebyla ani polovina lidí, co tady vidím. Jenom motorkáři už tam byli všichni. Škoda, že jsem nestihl jejich příjezd. Pak jsem se zařadil do první řady a už nevím, co se dělo vzadu. A když demo skončila, tak se zase všichni rychle rozprchli. Jestli oni tam nebyli ti naši slavní mediální "odhadovači" v ty dvě, kdy se lidé teprve pomalu trousili, ale spíš myslím, že to ty prodejné presstitutky zkreslily záměrně. Leč do Pegidy nebo polských demonstrací máme ještě co dotahovat. Osobně jsem udělal pro propagaci akce, co jen šlo - pozvánky na FB, upoutávka po mailech, výlep plakátů, ale přesto se zase najde spousta lidí, kteří se o akci dozví až z médií. Propagace stále vázne, i když je to na dobré cestě.