Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#5101 Re:2015-10-28 19:44#5092: - Demonstrace dnes v Brně Zdravím do Brna - jaká byla demo? Já byla v Praze na Míráku, prima :-) Skromný odhad tisíc lidí - přišlo mi to o něco víc než na sv. Václava na Hradčanech, kde jsem byla hodně vysoko nad davem a třikrát jsem počítala - a tam jich bylo plus mínus pár desítek tisícovka (bez turistů a čumilů). Neomarxističtí islamofilové nás moc nerušili, chudinek prý přišlo jenom kolem čtyřiceti, říkali lidi kolem. Ani jsem je neviděla, a to jsem byla hned na kraji směrem k zastávce tramvaje, kde povykovali. Slušná konkurence paviánů :-), ale měli smůlu, bylo jich moc málo, tak nás neuřvali. Moc dobrý byl spoluzakladatel Pegidy pan Lutz Bachmann - slyšela jsem ho poprvé a překvapilo mě, že na něm opravdu, ale opravdu není ani za mák nic extrémního. Čekala jsem přece jenom silné kafe. Slušňák co do formy i obsahu. Další řečnice z Pegidy byla řečnicky silná, ale naštvala mě, protože si neráčila uvědomit, že není dobré v Praze mluvit o tom, že Němci musí zavřít hranice a nechat migranty v sousedních státech. Naštěstí tam byly další výborné české řečnice z jiných měst, tak to asi pohlavím nebude, i když Merkelová je bohužel také žena jako já. Jo, jenom na zmínku "Angela Merkel" už jenom v němčině - ještě před tlumočníkem do češtiny - začal celý Mírák bučet. Fajn satisfakce. Ale chci se hlavně zeptat, jak to bylo u vás v Brně? Nepodařil se nám telemost jenom s vámi - s Ostravou i Ústím jsme byli bez problému spojeni. Přitom sedmilháři na idnes psali, že jste byli s námi spojeni telemostem. Prý vám v Brně nešly ani mobily - organizátor podotkl, že holt v Brně je největší mešita :-) Nám zase kroužila asi 10 minut nad hlavou helikoptéra - když nás holt neuřvali neomarxisti, tak nás musela rušit aspoň letecká síla. Napište, jaké to bylo u vás! |
Odpovědi
Tomáš |
#5104 Re: Re:2015-10-28 21:13:08Zdravím z Brna. Lidí bylo podle záběrů hodně vysoko přes tisíc, ale nebudu plácat, na předchozí stránce je fotka, odhad nechť si každý učiní sám. Když jsem přišel ve čtvrt na tři, tak jich mohlo být jen tak 500, tak jsem si říkal "to zas bude fiasko", ale nasbíralo se to později. Pak jsem si stoupl do první řady a už nevím, co se dělo vzadu. Překvapilo mě z pozdějších záběrů, že jsme naplnili náměstí celé. Sluníčkáři naštěstí žádnou kontrademo neuspořádali. Těch pár placených aktivistů asi škodilo v Praze a tady těch pár feťáčků neměl kdo organizovat, tak se jich tam jen pár bezcílně potulovalo a nijak nenarušovali chod akce. Teda ať nekecám, prý vzadu k nějakému incidentu došlo. Dočetl jsem se, že někdo do davu hodil lahev a někoho zranil. Ale naštěstí nic tak zlého jako minulý týden v Drážďanech. Prostě, jak jim dojdou argumenty, uchylují se k agresi. Asi proto tak tíhnou k těm muslimům, co se zákeřnosti a prohnanosti týče, si mohou podat ruku. No telemost se nevydařil, prý kvůli projíždějícím tramvajím, které rušily signál. Ostatně počítal jsem s tím, že se něco nepovede. Nejsme neziskovky, abychom na svůj chod dostávali dotace z EU, takže si musíme vystačit z vlastních prostředků a ty jsou omezené. Mobily šly, i když mně klekla baterka, tak jsem stihl nafotit jen tři fotky, ale o to víc jsem se mohl věnovat samotným proslovům: Samková, Hampl, Lang a pár dalších lidí z Úsvitu a BPI. |
Vydržať, vydržet, nepolevit !!! |
#5105 Re: Re: Vydržať, vydržet, nepolevit !!!2015-10-28 21:18:17Já byl v Ostravě, a super ! Myslím, že lidí chodí na tyhle demonstrace stále víc. Holt lidé potřebují povzbudit, protože se ještě stále mnozí bojí vyjít a veřejně přihlásit - vyjádřit svůj názor, ... a jiní jsou líní, ... a jiní si stále ještě řeknou, že tam beztak skoro nikdo nebude, a nechtějí se vystavit očím (kdysi StB, nyní jiným všelijakým agentům) ... nechtějí se exponovat, nechat označovat za xenofoby, islamofoby, apod. Ale, jak nás bude přibývat, tak bude i stále méně těch "kteří se bojí", ... protože v jednotě je síla, ... a protože ti ostatní (a my s nimi) za sebou stojíme i názorově, a že se navzájem podpoříme, povzbudíme, zastaneme, a ve svých postojích zůstaneme - to je velmi důležité !!! Přestáváme se pomalu bát, ... lidé se začínají probouzet i v Evropě, ... lidem už nevadí být onálepkováni xenofobií a islamofobií, ... čím dál více lidí je hrdých na to, že jsou v očích multikulti sluníčkářů a multikulti pomatenců jako "xenofobové a islamofobové" ! Já jsem také "xenofob a islamofob" ! ... A k tomu mohu jen dodat, že BOHU DÍKY ZA TO !!! JSEM NA TO HRDÝ !!! |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
557 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
278 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4097 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24730 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
229 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
792 Vytvořeno: 2024-11-02
Horní míru pro dravce
1357 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
535 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
157 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
134 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
128 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17025 Vytvořeno: 2023-10-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2101 Vytvořeno: 2024-08-23
Homofobie do škol nepatří
39 Vytvořeno: 2024-11-14
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2223 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
342 Vytvořeno: 2023-03-17
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
680 Vytvořeno: 2024-06-10