Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#5386 Re: Re: Jejich náboženství = Islám ! ... Islám je ten satanismus !!!

2015-11-09 19:27

#5382: Proč tato slova směřují zase na křesťany, a proč nesměřují na mulimy, džihádisty a pod !!!

Na to se snad ptejte ty papezsky rady, to jsou jeji slova - a neotravujte s tim na strankach petice za vystoupeni z unie. Je to tu samy zjeveni a sama cirkvevni sbirka na uprchliky, dete s tim do brusele!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#5392 Re: Re: Re: Jejich náboženství = Islám ! ... Islám je ten satanismus !!!

2015-11-09 21:56:22

#5386: - Re: Re: Jejich náboženství = Islám ! ... Islám je ten satanismus !!! 

... tak hele, někdo sem dává ty příspěvky typu sbírky a pod. Nevím, proč se pořád rozčiluješ! Všimni si, že najednou se objevila tady celá vlna jednoho typu "křesťanských" příspěvků:

ve 13.27 ... 13.29 ... 13.33 ... (antireakce na to) a dále pak 13.43 ... (pak zase nějaké nesouhlasné reakce) a dále 15.49 ... 16.23 ... 16.33 ... 16.41 ... 17.42 ... 18.07 ... 18.35

papežova výzva, ... papežská rada, ... sbírky od evangelíků, ... možnost katolických sbírek, ... atd. a to v krátkém časovém sledu!

Proto podezřívám, že to napsal jeden aktivní provokatér, ... a všimni si, že jsou to věci staré (papežova výzva ze zač. září, papežská rada z října, a výzvy ke sbírkám podobně!

Všechno znovu otevíráno, aby rozeštvalo věřící a národ a nás rozdělilo! Čti všechny komentáře, a najdeš tu i nesouhlasné s tím a reakce, takže neházej všechny do jednoho pytle!

Podaří-li se nepříteli nás rozeštvat mezi sebou, bude to v pytli! Přečti si, co jsem tu už psal v 

ale neříkej, že věřící tady nemají reagovat! Protože (můj hlavní důvod, proč chci z EU vystoupit je právě náboženský = islám) Islám je ten největší nepřítel Evropy! Islám je ideologie, a bohužel i náboženství! Ale samozřejmě mám i jiné důvody k vystoupení z EU, a proč jsem petici podepsal a také sháním podpisy pod papírovou variantu této petice (poněvadž jen podpis na papíře má váhu a sílu, tyto podpisy elektonické petice vláda nemusí vůbec brát v úvahu!) Agrese a lži od USA! Genocida lidí v Sýrii, Podpora ISIS ze strany USA, a jiné: ... smlouva TTIP, a snahy NWO, postoj Německa v EU, a mnoho dalších důvodů.

Ale hlavně bych se nechtěl dožít toho, aby muslimové (islámci) u nás škodili, vypalovali kostely, znásilňovali, a jednou, nedej Bože měli i volební právo a zvítězili, nastolili šariju a ...