Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

tak

#5430 Re: jiný Farář nevyzývá k bezhlavé, nekritické podpoře nelegálních migrantů

2015-11-11 15:30

#5426: - Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů 

... a já jsem jiný farář, a já zase demonstruji proti islamizaci! Svůj názor Vám nevnucuji, je to diskuse a odpověď, a můžete se zase do ni všichni nenávistní ateisté jako vosy strefovat a útočit, ale můj názor je tento:

Moc toho nevíte o křesťanských hodnotách, na kterých stojí Evropa. Kdo asi "vymyslel" manželství a stávající model rodiny!? A pro ateisty je člověk jen výplodem hmoty a evoluce. Křesťanství ale hájí hodnotu života už před narozením, a nakonec i po smrti (že se člověk jen tak neztratí a neshnije v hrobě) čili lidskou důstojnost člověka (jako: odpusťe mi tady ten výraz: dítěte Božího). Tak šmahem odsoudíte i charitu (nemyslím tu sluníčkářskou, ale tu, která tady byla už před invazí vetřelců), starost řeholních sester o nemocné a staré, solidaritu, modlitbu za potřebné, snahu kultivovat prostředí = desatero a zodpovědnost ne jen před voliči, ale i před Bohem, ... vzdělání ve školách, impuls ke zrušení otroctví, vykupování otroků v cizině na svobodu, ... architekturu a umění, a pod. Myslíte, že křesťanství jsou jen milosrdenství a papež a církev? ... A to mi odpusťte, s tou podřízeností žen jste mimo, protože se ani ve snu nedá srovnávat jak se má žena v křesťanské rodině a žena v muslimské rodině (o dětech ani nemluvě) I křesťané podporují vícedětné rodiny! ... A co tak manželská věrnost, ... krása lásky a vztahu, která není pouhým tělesným sexem, chtíčem, ale vztahem = nesesmilníš!? ... a mnoho dalšího. Znáte snad nějaký případ zotročování žen v klsické rodině (křesťanské)?

I v církvích jsou různé proudy a názory. Milostrdenství se má poskytovat potřebným a ne nepotřebným! Bude-li se podporovat štědré odměňování nemakačenkům, ještě více jich tu přijde! To není milosrdenství, ale pokroucené milosrdenství, farizejské, pokrytecké! A odpusťe mi, ale jako křesťan nebudu podporovat šíření islámu!

Jako se mají vychovávat děti: moudře, a nepodporovat je ve zlém, taková má být politika vůči migrantům, jinak se zvrhne v totální zneužívání a deformaci tzv. milosrdentví! Čisté svědomí nebudeme mít tím, že pomáháme bohatším migrantům a přehlížíme zy nejpotřebnější, nejubožejší, kteří ovšem ani nemají peníze na to, aby se do Evropy dostali.

Radujete se, že to tady komanči trochu vyčistili od všeho křesťanského !? ... a kolik jste osobně poznal křesťanů, že nás házíte do jednoho pytle a že Vám tak vadíme? Ateisté mi nevadí! Dokonce Vás ani nebudu nutit k víře! ... ale, kdybyste malinko připustil, že existuje nějaký Bůh (dobrý a milující), pak byste pochopil snahu křesťanů: ne nutit k víře, ale svědčit o ni pro ty, kdo chtějí uvěřit. Protože, kdyby nakonec byl Bůh, a nedozvěděl jste se o Něm, vyčítal byste, že Vám o Něm nikdo neřekl. Ovšem, máte pravdu v tom, když namítnete, že: není-li Bůh!? ... pak je ovšem naše snaha křesťanů marná! ale o tom jsou tisícileté dějiny lidstva o hledání pravdy a odpovědí, o smyslu života.

A tak znovu: nevadíte mi jako ateista, dokonce můžete mít i svůj svobodný názor (samo, že nepotřebujete mít k tomu moje povolení :-) ), ale prosím, ať je nezaujatý apriori proti křesťanství a proti křesťanům, protože nás všechny neznáte!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#5433 Re: Re: jiný Farář nevyzývá k bezhlavé, nekritické podpoře nelegálních migrantů

2015-11-11 15:51:43

miro

#5436 Re: Re: jiný Farář nevyzývá k bezhlavé, nekritické podpoře nelegálních migrantů

2015-11-11 18:16:45