Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#5768 Soucit a slušnost pro teroristy - nadávky pro občany platící vlády

2015-11-19 10:23

Human Rights Watch dnes vyzvala mj. Českou republiku a další státy V4: „Místo toho, aby hrály do karet extremistickým skupinám a dělaly z uprchlíků obětní beránky, by měly vlády upevnit principy ochrany uprchlíků založené na mezinárodním humanitárním právu, ale také na soucitu a slušnosti.“

Tedy občané jsou extremistické skupiny a vlády placené občany mají podle Human Rights Watch chránit místo občanů ekonomické migranty včetně teroristů (nejméně jeden pařížský terorista - podle Daily Mail dva teroristé, jiná média pro jistotu původ několika teroristů dosud utajují - přišel začátkem října jako syrský válečný uprchlík a požádal o azyl).

Soucit a slušnost pro teroristy - nadávky pro občany platící vlády.

Co je to Human Rights Watch:

Human Rights Watch má 233 placených zaměstnanců a rozpočet 26 miliónů amerických dolarů na rok. Hlavním sponzorem je americký miliardář George Soros, který sponzoruje také celou řadu dalších politiky se dotýkajících organizací. V České republice se jedná zejména o organizaci Člověk v tísni.

Odpovědi

HRW vyser si oko !

#5773 Re: Soucit a slušnost pro teroristy - nadávky pro občany platící vlády

2015-11-19 12:35:00

#5768: - Soucit a slušnost pro teroristy - nadávky pro občany platící vlády 

už jsem to psal, vzkaz pro: ... Human Rights Watch = HRW: ... VYSER SI OKO !!!

Nepřihlášený uživatel

#5787 Re: Soucit a slušnost pro teroristy - nadávky pro občany platící vlády

2015-11-19 15:03:22

#5768: - Soucit a slušnost pro teroristy - nadávky pro občany platící vlády 

No to jsou zase kecy. Nikdo, opakuji NIKDO mi nebude kecat do toho, koh mám přijmout na své území a přikazovat, abych se vzdal svých práv ve prospěch islámistické verbeže! Tihle lidskoprávní srtáči, chtějí-li být světu užiteční, nechť vyfasují zbraně a jdou bojovat priti IS, ale takové plané kecy jako oni um vést každý debil.