MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-11-26 07:31

Řádí tu proamerický troll se žloutenkou, který tu postuje stále dokola svůj mnohokráte zde dříve vyvrácený politický spam plný desinformací, právních blábolů a manipulací s historickými fakty. Sami asi vidíte, jestli Zeman kope za naše zájmy nebo proti nim a co dělají havloidi, jak moc jim vadí. Nemá cenu to vše rozebírat, kopíruje to sem jak strhanej a stále dokola. Bylo dokázáno, že se s ním slušně diskutovat nedá, použije pro podporu svých tvrzení i lež a když je mu vyvrácena, dál si mele tu svou. Je tu celý den, od rána do večera. Placená stála služba. Nemá cenu to ani číst.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#66181 Re: Vadí ti, že je všude v obchodech dostatek WC papíru ??

2015-11-26 08:14:17

#66178: -  

Pořád  dokola  flušeš na  Havla, ale to, že díky němu můžeš do zahraničí, můžeš se svobodně vyjadřovat, v obchodech je dostatek WC papíru pro tvoji rodinu atd., atd. To si vůbec neuvědomuješ ? Pamatuji se, jak jsem kdysi pro syna  nemohl sehnat Rubikovu kostku, nakonec mi ji dovezl kolega až z Bratislavy.  A to je jeden z  příkladů.. Za bolševika nebyly pračky, vysavače, šicí stroje, jízdní kola a další důležité věci. Chtěl bys takové časy nazpět ? Tak mazej do KLDR, já už takovou dobu nechci, ( nejen ) naše rodina si jí užila až až.

Nepřihlášený uživatel

#66228 Re:

2015-11-26 11:04:13

Pochybuji, že to někdo čte.

Nepřihlášený uživatel

#66235 Re:

2015-11-26 11:20:25

Uklidni se, čumáčku