MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-11-26 23:08

Zeman poděkoval policii za ochranu 17. listopadu na Albertově

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#66342 Re: A to přitom o sobě Miloš Zeman zároveň tvrdí, že není komunistickým náckem....

2015-11-27 06:09:58

#66340: -  

...a to by jeden řekl, když si uspořádá demonstraci jak Hitler v Německu před válkou a komunisti zde po válce, že je to komnistický nácek jako řemen a on ne, on stále těm jeho komunisticko-nacistickým podporovatelům pod podiem tvrdí, že je demokratem. Je to takové nějaké zmatečné. Miloš Zeman si představuje demokracii jako Hitler, Stalin a Gottwald, dokonce jí aplikuje jako Gottwald, náš právní řád to popisuje jako zločinný způsob správy veřejného prostoru, přesto se Miloš Zeman tváří, že je vše v pořádku.. 

Řekl bych, že by Sněmovna se Senátem měly ustavit společnou komisi a celé jednání Zemana na Hradě včetně jednání Mynáře, Nejedlého, Agustina, Buriánové, Ovčáčka mělo být prošetřeno. Je velmi pravděpodobné, že Zeman a jeho velmi podivní lidé, kteří jej obklopují ohrožují nejen bezpečnost tohoto státu, ale celkové jednání Miloše Zemana je velezrádné.  

Legrace skončila, Zeman musí abdikovat nese odpovědnost za lidi, které si sám vybral

2015-11-26 09:46

"Vystoupili jsme z autobusu a vzali si transparenty. Držel jsem se v blízkosti pana starosty a k mému překvapení jsme došli k policejním zábranám, zhruba 40 až 50 metrů před pódiem, které nekompromisně hlídala policie. Tam již byly davy, ty ovšem dál policie nepustila. Nás z autobusu, díky panu starostovi, který si tykal s pánem v civilu, jenž dal pokyn policistům, pustili přednostně před tribunu."

Starosta je mimochodem člen KSČM!!

"Zprvu jsem si myslel, že to byl velící důstojník v civilu. Ale nenapadlo mě, že to mohl být také organizátor, který dával pokyny policii. To je pro mě úplně alarmující, že policie vymezí prostor, do kterého nikoho nepustí, a organizátor určuje, kdo tam vstoupí a kdo ne. A to ještě na demonstraci 17. listopadu, svátku studentů."

"Ano, museli jsme z kapes vyndat klíče, mobil, opravdu nás kontrolovali velice důkladně ručními detektory. Prošli ale pouze lidé z autobusů nebo ti, kteří měli jakési doporučení od kancléře Mynáře. Bez doporučení se tam prostě nikdo nedostal."

Tajný účastník Mynářova výletu: Šokovalo
mě, jak kancléř na Hradě vládne

Kameraman Krejčík s největší pravděpodobností prošel díky tomu, že v Osvětimanech nějaký Krejčík žije. Bylo by dobré to prověřit, snad se to občané dozví v celé reportáži.