MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Mohamed má na turbanu bombu

#68172 Re: Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci....

2015-12-13 17:59

#68168: - Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci.... 

 jakou blbbost ????!!!! v každé zemi v Evropě, kde je větší muslimská komunita, je několik tisíc militatních muslimů -imigrantů nebo jejich dětí, kteří jsou schopni spáchat teroristický čin. Díky těmto, i Vašim, nelogickým názorům a popírání faktů, tady nastoupí extrémistické strany.... i když extrémistické názory mají spíše současní politici, jako je Merkel.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#68176 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci....

2015-12-13 18:15:02

#68172: Mohamed má na turbanu bombu - Re: Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci.... 

 U nás je možná až 40 000 členů extrémistické komunistické strany, komunistická mládež demonstruje s komunistickou vlajkou cccp v ruce, což je naprosto totéž, jako kdyby demonstrovali s vlajkou nacistického německa. Tito usilují o zničení svobody v zemi a je naprosto jasné, že mají svojí radikální část. Těch se neobáváte? 

Sládka a jeho neonacistických bojůvek se také neobáváte. Českoslovenští vojáci v záloze, zakládající uniformovanou komunistickou bojůvku tedy Lidové milice - těch se neobáváte? 

Velmi se obávám, že muslimský extrém není o nic víc nebezpečný, než extrém komunistický a nacistický a je příznačné, že tyto extrémy nejvíce křičí "proti" extrému muslimskému, přitom existuje i podobě agresivní extrém křesťanský, v Japonsku extrém východních náboženství, v Izraeli jistě i extrém židovský. 

Řešíme-li ale ČR, tak daleko více, než extrém muslimský ohružuje zemi extrém ruský a čínský.