MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#68152 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už zase ta nejubožejší montáž ....

2015-12-13 16:31

#68149: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už zase ta nejubožejší montáž .... 

 Co to je za hovadiny? Proč by měly Spojené státy někoho "hlídat"? V jakém světě to žijete? V tom Zemanově vylhaném "rusákově"?


Nepřihlášený uživatel

#68153 Re: Vymyslet si můžete vcelku naprosto jakoukoliv hovadinu.....

2015-12-13 16:32

#68151: -  

 .....obzvláště při tom, co si vymýšlí Miloš Zeman :-)


Nepřihlášený uživatel

#68154 Líbí se mi Ústava ČR a velmi se mi nelíbí extrémista Miloš Zeman v pozici správce úřadu prezidenta

2015-12-13 16:34

Libí se mi současná Ústava ČR, která deklaruje, že jsme zemí demokratickou a jsme součásti rodiny demokratických zemí. Líbí se mi, že ústava je postavena na Všeobecné deklaraci lidských práva a tato práva zaručuje. 

Velmi se mi líbí, že máme Ústavní soud, že konečně po 25 letech od revoluce máme základní zákon demokracie - zákon o státní službě. Libí semi, že politici alespoň jezdí na jednání Evropské rady a na Rady ministrů, líbí se mi, že máme komisaře v EK, byť paní Jourovou za přiliš chytrou nepovažuji, jeji poslední vyjádření o jednání Zemana bylo správné. Libí se mi že přímo volíme EP a že je ustaven a funguje. 

Jsem skutečně velmi rád, že jsme členy NATO a EU, neboť kdyby tomu tak nebylo, je docela dobře možné, že by komunista (obecně extrémista) Miloš Zeman již skutečně zvací dopis do Ruska zeleným mužíčkům na "dovolené" napsal.

Velmi se mi nelíbí současná sestava na Hradě to především proto, že diky absenci prověrek nemá stát žádnou možnost na Nejedlého, Augustina, Mynáře, Ovčáčka, Buriánovou dohlížet. Že nemají žádnou povinnost o sobě nic zveřejňovat a že Nejedlému vystavil diplomatický pas bývalý komunista Kohout, aniž by měl jako člen vlády důvěru Sněmonvy, neboť celá Rusnokova vláda neměla důvěru Sněmovny. 

Velmi se mi nelibí, že se Zeman dostal k moci na základě toho, že masivně porušoval všecha tři základní pravidla zákona o volbě prezidenta republiky, neboť v tom spatřuji komunisticko - nacistický způsob získávání moci v demokracii. Tedy se logicky obávám, že selhaly demokratické instituce, které měly takovou osobu vyřadit z voleb. Velmi se mi nelíbí, že Miloš Zeman svůj komunistický náhled na demokracii a obecně život aplikuje pri správě úřadu prezidenta republiky, přestože mu to ústava zapovídá a on podpisem ustavního slibu slibil, že tak činit nebude.

Co se líbí vám zemanoti a co se vám nelíbí? Neváhejte napište to. Je možné, že extrémista Miloš Zeman se pokusí o komunisticko - nacistický převrat a okupaci ČR Rusy, pak už psát co se vám libí či nelíbí bude zakázáno, jak je tomu už dnes v rusákově.

Papeš František s bombou kolem krku

#68155

2015-12-13 16:38

UTEČENCI VÝTEJTE!

UTEČENCI VÝTEJTE!

UTEČENCI VÝTEJTE!

UTEČENCI VÝTEJTE!


Nepřihlášený uživatel

#68156 Re: Re: V tom, co se stalo na Ukrajině se dá zorientovat i bez bombastických nesmyslů....

2015-12-13 16:54

#68138: - Re: V tom, co se stalo na Ukrajině se dá zorientovat i bez bombastických nesmyslů.... 

    Mne spíš připadají zajímavější jiné věci v problémech Ukrajiny. Například okolnost že po první "Oranžové revoluci" pan Juščenko vyznamenal pana Banderu jako národního hrdinu in memoriam a to jako symbol nějakého svého protiruského postoje.

   Je to zajímavé. Štefan Banderea působil vlastně v rámci části dnešního území Ukrajiny, jež byla v době jeho působení obsazena Polskem. Celá jeho nacionalistická rétorika byla zaměřena hlavně proti Polákům a Židům. Sám se pak podílel na atentátu na polského ministra, za čež se dostal do věznice na polském území. Odtud byl propuštěn Němci.

     Po invazi Německa do Sovětského svazu, sotva německá armáda dobyla Lvov (který je na západě, na území, co dříve zabírali Poláci a ve vlivu Sovětského svazu mohlo být pouze nedlouho po rozdělení Polska mezi Němce a Sověty, tudíž ho nikdy nepostihl onen hladomor, který postihl východní Ukrajinu, ale také celé jižní Rusko a jiné státy na jihu Sovětského svazu), po obsazení Lvova vyhlásil Bandera nezávislou Ukrajinu. Tak vlastně skončil zase na pár let, pro změnu v německém koncentráku, ale jako prominentní vězeň.

      Po válce se schovával na území spravovaného spojeneckou armádou. Později ho na příkaz politika, jenž udělal politickou kariéru na Ukrajině, pana Chruščova, vlastně zabil kyanovodíkovou pistolí člen KGB pocházející z Ukrajiny. Zločiny UPA, odkazující se na Banderův odkaz, totiž postihly nejen Židy a Poláky, ale i mnoho Ukrajinců při řádění této organizace, to byl také důvod, proč mu pan Janukovič tyto vyznamenání in memoriam zase při svém zvolení odebral.

    Přesto bylo jméno pana Bandery při posledním Majdanu opět jedním z nejhlavnějších symbolů a znovu jako hlavně symbol protiruský. Banderovu rétoriku používá i Dimitro Jaroš, tentokrát ovšem ne proti Polákům, ale proti ruskojazyčnému obyvatelstvu na východě Ukrajiny. Zastává názory v tom smyslu, že východní ruskojazyční obyvatelé jsou natolik v myšlení kontaminováni socialistickým smýšlením, že je nutno je deportovat, aby mohla Ukrajina plně uchopit moc na celém svém území. Sice Pavý sektor nevyhrál ve volbách, ale mnoho jeho členů působí v ozbrojených složkách Ukrajiny a to ne nevýznamnou měrou. To lze považovat za hodně nebezpečnou okolnost, zváště pak pro obyvatele východní části Ukrajiny. Přitom lze paradoxně s nadsázkou i říci, že Štefan Bandera se s etnickým Rusem možná v životě ani nepotkal.

 

 

 

 

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-13 17:02



Nepřihlášený uživatel

#68158

2015-12-13 17:04

 Ano a to mnohdy navzdory pokrokovému západnímu vzdělání, kterým mnozí atentátníci rovněž prošli.


Nepřihlášený uživatel

#68159 Re: Re: Re: V tom, co se stalo na Ukrajině se dá zorientovat i bez bombastických nesmyslů....

2015-12-13 17:09

#68156: - Re: Re: V tom, co se stalo na Ukrajině se dá zorientovat i bez bombastických nesmyslů.... 

 Nejsem si jist, jestli někdo někdy vyznamenal na Ukrajině Banderu.

Ale je tu srovnání, v roce 2015 uprostřed EU vyznamenal Miloš Zeman místopředsedu komunistické vlády Tomana. 

Je vážná otázka, jestli se Bandera účastnil činů proti lidskosti, byť z dnešního pohledu je to pravděpodobné. Té nejhorší části se ale neúčastnil, byl Němci internován. 

Opět tedy srovnání s Tomanem - náš právní řád komunistickou diktaturu odsoudil, stejně jako odsoudil ty, kdož se jí aktivně účastnili, tedy logicky především komunistické vlády (úkolovaly StB např.) a prezidenty, kteří se aktivně podíleli na represích vůči obyvatelům Československa nejen tím, že "udržovali režim při životě" ale aktivně totalitu svojí politickou činností rozvíjeli. Přesto jej Zeman vyznamenal. 

Řekl bych, že velmi přeháníte, že by byl Bandera symbolem Majdanu, neboť je naprosto zřejmé, že názory na něj jsou i na Ukrajině rozporuplné. 

Irsko vzniklo také ozbrojeným odporem IRA proti Angličanům a bylo to prakticky v téže době v jaké se o to pokoušli nacionalisté na Ukrajině a názory na IRA jsou taktéž v Irsku rozporuplné. Dnešní vnímání a tehdejší vnímání a tehdejší způsob represí, právě onu nejednoznačnost vytváří. 

Podstatné je co děje dnes. Tedy ukradení Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny Ruskem. To je věc naprosto absurdní i vzhledem k tomu, že Rusko v trojstranné dohodě nejen zavázalo hranice Ukrajiny respektova, ale dokonce i aktivně bránit v RB OSN, pokud je někdo chtěl měnit. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

Zajímavého na vašem tendenčním příspěvku je jen to, že je jednoznačné, že se Ukrajina bude muset zbavit Leninů, Stalilnů, Džeržinských a ostatních ruských komunistických zločinců v různých podobách a že si bude muset projít vývojem vztahu i k vlastním teroristům, kteří chtěli vlastní stát. Musí si rozmyslet, jak moc je budou adorovat a jak moc kritizovat. Je to ale především na nich a ani náhodou to neznamená, že jsou většinově Ukrajinci nacisté či dokonce schvalují činy proti lidskosti. 


Nepřihlášený uživatel

#68160 I toto je v diskusi o Ukrajině potřeba zvážit.

2015-12-13 17:20

Ve skutečnosti je v diskusi o Ukrajině podstatná především trojstranná dohoda, uložená v OSN. Ve skutečnosti, je toto velmi důležíté i přitom, když komunistu a nejspíše StBáka a KGBáka Zemana charakterizujeme mnozí jako ruského švába.  Neboť Zeman sice "má" fotografickou paměť - přestože ve skutečnosti už min. 30 let trpí alkoholovou demencí, ale trojstrannou dohodu si evidentně neprostudoval. 

Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-04-02 19:21 ...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizradyPodle trojstranné dohodyA-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. Co tedy s požadavkem Porošenka?Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko...


Nepřihlášený uživatel

#68161 Je jednoznačné, že Zemanova podpora extrémismu je daleko za hranou ústavnosti.

2015-12-13 17:22


Nepřihlášený uživatel

#68162 Extrémisté ale v ČR demonstrují s otevřeno i tichou podporou člověka spravující úřad prezidenta.

2015-12-13 17:23

Slunýčko - drogy došli, noví pošly

#68163 Re: Drogy došli, nový pošly

2015-12-13 17:31

#68155: Drogy došli, nový pošly 

 Utečency výtejte, vezměte sebou drogi.

Srábotka
Nepřihlášený uživatel

#68164

2015-12-13 17:33

            


Nepřihlášený uživatel

#68165 Re: To se na víc nezmůžete?

2015-12-13 17:34

#68164: -  

 Dokážete to verbálně zdůvodnit. 

Mohamed má na turbanu bombu

#68166 Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci....

2015-12-13 17:35

#68147: - Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci.... 

 Ano a tomuto právu je nadřazeno právo na život občanů daných zemích v Evropě, právo na to vést svobodný, bezpečný  život beze strachu před bezprecedentím ohrožením teroristickými útoky militatních muslimů - imigrantů. A muslimská imigrace tyto teroristy automaticky generuje. To je naprostý, neoddiskutovatelný fakt..... a to neuvádím další negativní jevy vycházející z islámu.


Nepřihlášený uživatel

#68167

2015-12-13 17:36

             


Nepřihlášený uživatel

#68168 Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci....

2015-12-13 17:43

#68166: Mohamed má na turbanu bombu - Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci.... 

 Z čeho chcete takovou blbost vyvodit? Něco si prostě vymyslíte, jako alkoholik Miloš Zeman :-)

Pro teroristy libovolného druhu, není nic snažšího, než přicestovat naprosto legálně do EU letadlem odkud si vzpomenou. Žádná migrace na to nemá vliv, ale krása Evropy a evropských měst má obrovský vlit na odhodlání potenciálních teroristů vraždit a to i v situaci, kdy přiletí "odhodlaní" a to je podstatné, důležité. 

Pokud ovšem bude společnost radikalizována extrémisty vašeho typu, bude situace neskonale horší. 


Nepřihlášený uživatel

#68169 Re: Je to skvělý přehled - totalit, které provokují demokratické země, školí teroristy....

2015-12-13 17:45

#68167: -  

 ....a posílají je do demokratických zemí vraždit, jak se jistě v klidu shodneme, když i ČSSR školilo teroristy, kteří následně v demokratických zemí vraždili a snažili se demokracie ohrožovat. 


Nepřihlášený uživatel

#68170 Západní státy bez těch východních problém mít logicky nebudou, takový stav znají....

2015-12-13 17:49

Respekt: Západní Evropa bez EU přežije, říká bývalý polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski


  • "Západní Evropa bez EU přežije. Pro nás je však přežití unie a její hlubší integrace životní otázkou," řekl bývalý polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski.
  • Pokud unie prožívá krizi, měly by podle něj státy v našem regionu dělat pro její vyřešení vše, co je v jejich silách.
  • Hrozí podle bývalého ministra oslabování Evropské unie? Velký rozhovor najdete v novém vydání týdeníku Respekt.

Nepřihlášený uživatel

#68171

2015-12-13 17:59

Mohamed má na turbanu bombu

#68172 Re: Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci....

2015-12-13 17:59

#68168: - Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci.... 

 jakou blbbost ????!!!! v každé zemi v Evropě, kde je větší muslimská komunita, je několik tisíc militatních muslimů -imigrantů nebo jejich dětí, kteří jsou schopni spáchat teroristický čin. Díky těmto, i Vašim, nelogickým názorům a popírání faktů, tady nastoupí extrémistické strany.... i když extrémistické názory mají spíše současní politici, jako je Merkel.


Nepřihlášený uživatel

#68173 Re: Re: To se na víc nezmůžete?

2015-12-13 18:05

Mohamed má na turbanu bombu

#68174 Re:

2015-12-13 18:07

#68155: Papeš František s bombou kolem krku -  

 nene papež František má na krku skřipec, jakožto památku na svatou inkvizici, ale to už je poměrně dávno.

V dnešní době, v 21. století má Mohamed na turbanu bombu....ale je to jen metafora-karikatura. Mohamed, stejně jako dobrý papež František za to nemohou.


Nepřihlášený uživatel

#68175 Re:

2015-12-13 18:13

#68064: -  

 Ano, na Vysočině a za svoje...