MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#73076 Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o demokracii....

2016-02-05 06:28

Učitelka, která se studenty chystala otázky pro Zemana, se zhroutila

.....neboť zneužívat deti na to, aby byl Zeman udrzovan ve lzich Rusko trolli propagangy, ze je oblibeny intelektuál je skutečně zločin. Ředitelka školy prohlasila ze "chtěla pomoct" ale cemu chtěla a komu chtěla pomoci uz neřekla. Mela by ze školy a školství odejít, neboť bylo naprosto jasne, ze otázky tendencni az extremisticke a není pravdepodobne, ze je takto vyrkly deti.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#73080 Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o demokracii....

2016-02-05 06:40:58

#73076: - Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o demokracii.... 

Tak to dopadá když děti učí hysterka, která by měla absolvovat psychotesty.Ředitelka měla zase vizáž "normalizační soudružky", tak co s tím chcete dělat?

Nepřihlášený uživatel

#73083 Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o demokracii....

2016-02-05 06:54:17

Nepřihlášený uživatel

#73139 Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o demokracii....

2016-02-05 16:24:32

#73076: - Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o demokracii.... 

Paní ředitelka je v pořádku vy ne....

A MUS si za zádama nechal rozprodat Tošovský. Ještě že to sociální demokraté prodali aspoň za čočku, jinak by s toho byl akorát další monstrózní penězovod. Pořád by se tam cpaly peníze a oddlužovalo by se to a grázlové by se pakovali do teď. Takto jste utřeli rypák že? To vás sere asi nejvíc. :-) :-)