MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#73238 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je EU třetí říše? Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen! Vrací se Hitl

2016-02-06 15:11

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#73241 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je EU třetí říše? Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen! Vrací se

2016-02-06 15:16:25

#73238: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je EU třetí říše? Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen! Vrací se Hitl 

Podívejte zpětně do této diskuse, je to dokázáno tolikrát, že to ani nemá smysl opakovat. 

Miloš Zeman podepsal "privatizaci" více jak rok potom, co vláda Tošovského skončila, nic Zemana navíc nenutilo menšinový podíl prodávat, nebyl k tomu ani ten nejmenší důvod a dokonce mu nic nebránilo navýšit podíl, když 46 % stálo 650 mil. na získání většiny by mu bohatě stačilo 100 mil. korun :-). Švýcarská policie zabavila 14 mld. v hotovosti, tedy bohatě by mu na to stačilo 46 % z hotovosti MUS kterou stát vlastnil :-), než jí Miloš za 650 mil. vyměnil, klidně si na to mohl půjčit :-) oposmluvně kupčící Sněmovna by mu v tom přece nebránila, neb mu nebránila zadlužovat tempem nevídaným tedy navýšení dluhu o 100 % za čtyři roky, tedy o 200 mld!!!! korun., přičem dnes chce Švýcarsko celkem v této věci 22 mld. tedy 10 % z dluhu, který Zeman udělal za 4 roky a navýšil tak celkový dluh na 400 mld. korun!!!!  Tempo zadlužování vyrovnali socanské vlády po něm, pak už nikdo a to ani v době finanční krize. 

https://www.youtube.com/watch?v=6NgHQBnRogM

Běžte toho debila opravdu konečně nakopat do karusele, byl jste to vy, kdo jste tohoto masivního zloděje dopravil do pozice absolutně beztrestného, je to tedy na vás, abyste jej z Hradu zase vykopal.