MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#73251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je EU třetí říše? Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen! Vrací

2016-02-06 15:31

#73241: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je EU třetí říše? Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen! Vrací se  

Zřejmě Jediná pravda, kterou řekl pankáč Karel byla že: některé privatizace měly pochybný charakter. Třeba ta jím za levno zprivatizovaná a obratem draze prodaná Becheroka. :-) To byl tenkrát čistěnáhodu kancléř prezidenta Václava Havla. :-) Dál jsem se nedíval, protože to je už podle titulku, jasná protizemanovská propaganda, vytržená z kontextu!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#73254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je EU třetí říše? Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen! V

2016-02-06 15:36:14

#73251: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je EU třetí říše? Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen! Vrací 

Nikoliv, mluvil o MUS a Zeman o MUS lhal. To je realita záznamu, jednání Zemana, 14 mld. ve Švýcarsku, soudu ve Švýcarsku a dalšího požadavku na celkových 22 mld. Neboť vše co říkám já je snadno doložitelné, rozhodnutím vlády z července 1999, soudním rozhodnutím, existencí oné 14 mld. hotovosti ve Švýcarsku a lží Miloše Zeman, že privatizaci dělala vláda Tošovského. 

Pořád také platí, že Zemanovi nic a nikdo nemohl zabránit podíl státu navýšit a majoritu opět získat, platí stále, že pokud stálo 46 % 650 mil. směšných 100 mil. by mu na to bohatě stačilo. Je potřeba připomenout, že udělal dluch 200 000 000 000 korun, tedy každý den jeho "vlády" vytvářel dluh v objemu 136 mil. korun!!!! Na vlastní navýšení svého podílu si klidně mohl půjčit proti hotovosti MUS, kde stále stát vlastnil 46 % ze 14 mld. hotovosti.