MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#74584 Re: Lži jsou jedna věc, ale perverzní sadistickou svojí matku vylíčil Zeman dokonale....

2016-02-24 22:29

#74583: -  

 

„Taková dobře mířená facka leccos vyřeší,” řekl. Má s tím osobní zkušenost. „Moje maminka byla učitelka na základní škole. Měla pro změnu vařečku. A tou vařečkou, kterou si nosila z domova, plácala děti po zadku včetně mě. Protože mě také asi dva roky učila,” řekl.

Vyrůstal Miloš Zeman v patologickém sadistickém prostředí? Jeho slova tomu nasvědčují. Mimo jiné jimi usvědčil jeho matku z opakovaného páchání trestné činnosti a státní zastupitelství by se jeho slovy mělo velmi pečlivě zajímat. Měly by být zkoumány třídy, které učila jeho matka a zjišťováno, zdali se v nich nevyskytli ve větší míře narušené osobnosti, důvodem by totiž skutečně mohlo být, že je učila patologická sadistická osobnost. Miminálně z Miloše Zemana, takovou patologickou osobnost vypěstovala. Smutné je, že si Miloš Zeman ani v jeho věku nedokáže představit jiné prostředí než patologické. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#74585 Re: Re: Lži jsou jedna věc, ale perverzní sadistickou svojí matku vylíčil Zeman dokonale....

2016-02-24 22:41:09

#74584: - Re: Lži jsou jedna věc, ale perverzní sadistickou svojí matku vylíčil Zeman dokonale.... 

 Zítra bude Miloš Zeman vysvětlovat, jak jeho matka chodíci po škole s vařeckou byla vlídným a milujícím pedagogem peverzně a sadisticky mlátícím děti školou povinné. 

Přesně takový komunistický idiot dodnes žije v mém městě kriminálu se po revoluce vyhnul tím, že přestal učit.