MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Doplňte pravdu o Kchárlovi!
Nepřihlášený uživatel

#74597

2016-02-24 23:37

Karel Schwarzenberg (falešný český politik)

 

Nehodný dědeček, který ve vzácných chvílích, kdy nespí, dělá ministra zahraničí nebo kandiduje na prezidenta, Švýcarské občanství, rakouský původ. Chce tu milión imigrantů. 

 

 

  • Dědil tu nezákoně podle rakouských zákonů, byl adoptovaný a na majetek neměl nárok. "zprivatizoval" levně Becherovku a hned jí draze prodal, když byl u lizu jako Havlův kancléř, patří mu půlka Vídně, druhá jeho příbuzným

  • český majetek spravuje jeho syn. Karel je zcela neschopný

  • největší nemovitost, kterou tu ukradl je zámek Orlík

  • manželku Therese, která je dcerou nacisty, důstojníka SS, si vzal dvakrát. Poprvé ji opustil kvůli její nevěře (sám jí ale vždy zahýbal), ale pak se po letech znovu vzali. Na milenky si potrpí dodnes (krajně nechutné u takového geronta)


Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#74603 Re:

2016-02-25 00:59:45

#74597: Doplňte pravdu o Kchárlovi! -  

 

V příběhu Jany Vopěnkové (24), holky z Nepomyšle, nejde jen o to, že ctihodný kníže Schwarzenberg (75) se nechal, nejspíš nevědomky, zdiskreditovat mladou slečnou, o jejíž minulosti asi neměl ponětí, nebo alespoň ne v takovém rozsahu, ale hlavně by vám z toho mělo plynout jedno velké ponaučení.

Vlastně je to taková bajka.

Vopěnková vycítila svou příležitost dostat se mezi pražskou smetánku a zahrála nejen na notu slabosti Jeho Jasnosti pro mladá děvčata, ale cíleně a záměrně zneužila bulvár, respektive bulvární fotografy k tomu, aby dala veřejnosti najevo, že to je právě ona, kdo dokázal nemožné a dostal se „až tak vysoko“. Jakmile se na Slavících postavila i s Karlem před nějaký objektiv, hned dávala najevo, že oni dva jsou tu spolu a mělo by se tedy o ní začít psát.

Její přání jsme splnili. Bulvár je nekompromisní a neodpouští, hlavně ne těm, komu vidíme až do žaludku a víme o něm, že touží po laciné slávě. A proto jí to po zásluze začíná bulvár vracet v plné síle. Nedivte se, je to zákon akce a reakce a Jana dostala to, o co sama stála. Je teď hvězdou (nejen) našeho webu eXtra.cz, ale asi jinak, než by si přála.

Bohužel si ale ve své krátkozrakosti neuvědomila, že pokud máte co schovávat, neměli byste se příliš ukazovat. Její minulost je přímo pestrou přehlídkou věcí, které by slušná holka nikdy nebyla udělala. Mluví se o ní jako o pracovnici escortu, ve své rodné Nepomyšli je hodně neoblíbená, její nahé fotky už viděl každý.

Ale to není vše. Minulost Vopěnkové je ještě divočejší a holka lačnící po slávě a přijetí do vysoké společnosti si až příliš pozdě uvědomila, že začala s předem prohranou bitvou a hraje velmi vysokou hru. Změnila si facebookový profil na jméno Tamara Zavadilová v domnění, že ji už nikdo nenajde a nic už na ni nevyleze, ale znovu ji vypátrat je pro nás otázka deseti minut. Přepisováním Facebooku se z této smyčky nijak nedostane, ale máme pro ni jednu radu: Netrap se nyní tím, co sis sama nadrobila, důvod k pláči teprve přijde. A naši čtenáři se dočkají také.