Podpora paní učitelky Petry Štěpánové

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#868 užiteční hlupáci

2016-03-10 14:01

Je mi zle z nenávisti a hlouposti pisatelůk kteří podporují paní učitelku. Jsem rád, že neučila nikoho z mých blízkých. Nenávistné reakce proti odpůrcům názorů učitelky jenom vypovídají o chabé úrovni samotných pisatelů. Možná většinu z nich by jsem našel ve svazcích STB pod různými jmény. Proč každého osočujete, že je rusofil, komunista .... To, že neznáte dějiny a hltáte plnými doušky zmanipulované zpravodajství ČT z vás dělá jen hlupáky.

Odpovědi

Šipr

#872 Re: užiteční hlupáci

2016-03-10 14:42:12

Milý anonymní neužitečný,  Rudá armáda za 2.sv. války "utržila" další Pyrhovo vítězství jak je ostatně v Rusku zvykem. Modelová situace je bitva na řece Kalce v roce cca 1236 n.l. Tam Slované měli cca 40 až 50 tisíc mrtvých a Mongolové pod velením Bátúchána a Nojona Džebe několik set. Podle Vaší kalkulace bitvu vyhráli Kyjevští. Jenže půldenní bitvu vyhráli Mongolové, kteří už v poledne hodovali na ještě ne mrtvých ruských bojarech, kteří posloužili jako podložka pro hodující Mongoly. Takže ruské kriterium pro vítězství nebude to pravé.##868: - užiteční hlupáci 

Nepřihlášený uživatel

#896 Re: užiteční hlupáci

2016-03-10 18:58:34

#868: - užiteční hlupáci 

Běž se s dějinama z lidově demokratického školství vyfotit na rudý náměstí.