Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7624 Orbán: Evropa není svobodná

2016-03-18 14:44

Maďarský premiér Viktor Orbán v souvislosti s migrační krizí upozornil na to, že Evropa není svobodná. „Svoboda začíná vyslovením pravdy. V Evropě je nyní zakázáno říkat pravdu,“ uvedl Orbán v úterý při slavnostním projevu u příležitosti 168. výročí protihabsburské revoluce 1848.

„Je zakázáno říct, že Evropu ohrožuje stěhování národů, že imigrace přináší zločinnost a teror. Je zakázáno říct, že to vše se neděje náhodou, ale na základě dopředu naplánované a dobře řízené akce,“ uvedl předseda maďarské vlády před slavnostně vyzdobenou budovou Maďarského národního muzea v Budapešti.

„V Bruselu nyní pracují na tom, aby k nám co nejrychleji dopravili tyto cizince. Nedovolíme, aby bandy pořádaly lov na naše ženy a dívky,“ dodal.

Orbán konstatoval, že národy Evropy postupně zjišťují, že ve hře je jejich budoucnost. „Přišel čas, abychom zachránili budoucnost Evropy. Všechny evropské národy proto vyzýváme k jednotě,“ uvedl maďarský premiér. Orbán ukončil svůj projev částí básně revolučního básníka Sándora Petőfiho: „Budeme otroky, nebo svobodnými lidmi? To je otázka, vyberte si!“

Nedaleko muzea se shromáždilo několik desítek odpůrců současné maďarské vlády. V průběhu Orbánova projevu skandovali hesla „Diktátor“, „Vlastizrádce“ a premiérovi ukazovali červené karty. Koukám, že se i v Budapešti rozdávaly červené karty dle not z US embassy. Že by příprava na velký středoevropský majdan?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7629 Re: Orbán: Evropa není svobodná

2016-03-18 22:44:43

#7624: - Orbán: Evropa není svobodná 

 Konečně někdo, kdo se nebojí říci nahlas to, co si myslí polovina EU. Pane premiére Orbáne, smekám před Vámi a děkuji za Vaši odvahu.... 


Nepřihlášený uživatel

#7631 Re: Orbán: Evropa není svobodná

2016-03-19 11:38:21

#7624: - Orbán: Evropa není svobodná 

 Každý soudný člověk ví, že má Orbán pravdu ! Maďarské tajné služby věrné národu, poskytly Orbánovi bezesporu dostatek důkazů, že imigrace je skutečně řízená likvidace evropských národů. Hlasů opravdových osobností u nás a všude ve světě, které potvrzují, že se nejedná jen o "nahodilý" jev utěku před válkou nebo stěhování národů, ale je to řízené osídlování Evropy vesměs primitivními vetřelci s cílem rozbít státy, národy, rodinu a vše pevné, o co se lidé mohou opřít. Nový světový řád zločinných zákulusních elit není žádná konspirační teorie, ale konspirační praxe, kterou vidíme "on line".

Jestliže někteří nevěřící jedinci potřebuji k tomu, aby uvěřili, že stojíme před katastrofou, aby jim "kulturní obohacovači" znásilnili dcery, než je podříznou, zničili auta, dům a jiný majetek, tak je to jejich tupost. My ostatní se musíme postavit kolaborantům jako je Sralbotka, psychopat Zadorálek, Dinstblbec, Štětináč a jiní zrádci a vyvrhelové národa, jít do ulic a donutit kolaboranty, aby odstoupili !!! 


Nepřihlášený uživatel

#7671 Re: Orbán: Evropa není svobodná

2016-03-23 09:38:42

#7624: - Orbán: Evropa není svobodná 

 Orbán má aktivní a iniciativní podporu většiny Maďarů a má podporu NEVLÁDNÍCH organizací, které jsou ochotny a schopny zabánit FYZICKOU SILOU upalování a ubíjení maďarských policistů a nejen policistů.

Jobik je ORGANIZACE vyškolených a vycvičených civilistů s jednotným promaďarským programem, JEDNOTNÝCH , s tradicemi a s jednotícími symboly-uniformy, standarty,znaky. Takže není zcela jednoduché aby organizace typu "Člověk v tísni" poštvala Maďary proti sobě a vyvolala v Maďarsku státní převrat.

Orbánova vláda

- zaplatila dluhy Mezinárodnímu měnovému fondu a požádala jej aby uzavřel kanceláře v Maďarsku

- zakázala dovoz genet. modifikovaných potravin a osiv

- požauje, aby 30 % maďarských bank bylo vlastněno občany Maďarska

- nerespektovala požadavek členů Židovských obcí na úpravu historie

- Orbánova vláda provedla vyhodnocení nabídek na stavbu jaderné elektrárny. Vyhodnocení prováděly i zahraniční organizace. Z hlediska technického i ekonomického je nevýhodnější nabídka ruských dodavatelů. 


Nepřihlášený uživatel

#8097 Re: Orbán: Evropa není svobodná

2016-03-31 22:43:12

#7624: - Orbán: Evropa není svobodná 

 Souhlasím a tleskám !! Přesně tak to je - například v Německu vás vyhodí z práce, když dáte na Facebook protiimigrantsky laděnou zprávu. Je to děs. Sami sobě nasazujeme náhubky. Jdeme z extrému do extrému - kdysi lidé lynčovali veřejně Židy a nyní obdobně hystericky vzýváme kdejakého čmouda - a opět - kdo se proti tomu ozve, je umlčen... Stejná hysterie jako před 70 lety - jen naruby. LIDI PROBERTE SE !!!