Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Jiné myšlení, jiná mentalita, neslučitelné s Evropou

#7876 a přece se v 21. století vyskytující fanatické "náboženství" = ideologie islám !!!

2016-03-26 06:12

"Muslimský trafikant v Glasgow popřál křesťanům šťastné Velikonoce. Islamista ho zabil

Oblíbeného muslimského majitele trafiky ve skotském Glasgow zavraždil ve čtvrtek večer jiný muslim za to, že na internetu popřál milovaným křesťanům šťastné Velikonoce. Policie v souvislosti s vraždou zadržela 32letého muže, informoval deník Daily Mail."

... inu, multikulti "obohacení" Evropy!!! ... Kdyby ten trafikant, (ať mu Bůh dá pokoj a mír a světlo věčné) byl třeba syn Makrely, Hitletbáby, nebo Junckerse, Dientsbiera, a jiných zrádců, možná by jinak pak žvanili !?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7880 Re: a přece se v 21. století vyskytující fanatické "náboženství" = ideologie islám !!!

2016-03-26 08:21:09

#7876: Jiné myšlení, jiná mentalita, neslučitelné s Evropou - a přece se v 21. století vyskytující fanatické "náboženství" = ideologie islám !!! 

 

Herečka, která ve 47 letech porodila dvojčata, zastavila čas: Tahle kráska se nezadržitelně blíží k šedesátce!

26. března 2016 6:40

Vrchol kariéry prožila americká herečka Holly Hunter (58) v roce 1993, kdy zazářila v milostném dramatu Piano. Nestárnoucí hvězda, jíž přibývající věk rozhodně neubral na kráse je momentálně k vidění ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti.

 

Holly Hunter se proslavila jako tmavovlasá němá Ada, která na Novém Zélandu hledala útěchu v hudbě a zprvu vynuceném milostném dobrodružství, ale v současné době je blondýnka. Herečka, jíž by skutečný věk hádal málokdo, je mnohem přívětivější, než ve své nejslavnější roli.

V roce 1994 byla Holly Hunter na vrcholu kariéry. Nejenže získala Oscara za hlavní roli v Pianu, ale na cenu Americké filmové akademie byla zároveň nominována za vedlejší herecký výkon ve filmu Firma. Po obrovském úspěchu se ale její filmografie zaplnila spíše průměrnými díly. K výjimkám patří seriál Na jezeře, v němž v roce 2013 spojila své síly s novozélandskou režisérkou Jane Campion, která ji obsadila už do Piana.

Oscarový trumf Holly prožila ve stejném roce, kdy si její budoucí manžel Janusz Kaminski odnesl cenu za kameru k filmu Schindlerův seznam. Úspěšný pár se dočkal v roce 1995 svatby, ale o šest let později přišel rozvod. Poté se partnerem Holly stal herec Gordon MacDonald, s nímž má desetiletá dvojčata Presse a Clauda.