MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnědý

#79425 Re: Re: Re: Re: Re: Re: pomalý konec TOP09

2016-04-09 11:35

#79331: - Re: Re: Re: Re: Re: pomalý konec TOP09 

jediný kdo tu blábolí jste vy....neměl jsem čas s Vámi polemizovat, protože jsem byl v práci a nejsem placený americký (jako vy) nebo ruský trotl.

USA lobbovaly proti prodeji bitevníků L-159, ukazují depeše

čili je to tak jak jsem říkal a vměšovali se, z počátku, i do prodeje L159 do Iráku a nejedná se pouze o nějaké technologie !!!!!!

Takže jako vždy mám pravdu a vy ji nemáte, protože trpíte nepochopitelnou kavárenskou selektivní slepotou,

jakžtakž správně hodnotíte situaci v Rusku, ale nevidíte negativní aspekty politiky USA a EU !!!!!!!!!!!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#79427 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pomalý konec TOP09

2016-04-09 13:01:59

#79425: pan Hnědý - Re: Re: Re: Re: Re: Re: pomalý konec TOP09 

Vy jste snad idiot? 

Obě země jsou na hranici demokracie a totality, co tedy řešíte? To si myslíte, že tam místo nás prodaly letadla Spojené státy? Nelobovali proti našim letadlům, lobovali protiž žádným letadlům se západní technologií. 

Tedy jako vždy jste si věc přimyslel k obrazu svému, stejně jako to dělá komunista Miloš Zeman. 

Nejsem placen nikým. 

Co chcete na EU a USA kritizovat?  To, že věci řeší? Jaká politika vám na EU a USA vadí?  To, že bohužel za pomoci armády musí mnohdy řešit situaci mimo hranice USA a EU? Nejsme agresory, z principu to není možné, demokracie postavené na všeobecné deklaraci lidských práv nejsou agresivní, neboť jejich občané nejsou agresivní a v demokracii, jak jistě víte, politik zpravuje dokonce jen malou část veřejného prostoru, zbytek v demokraciích spravují (zabydlují) občané a je na ních, jak velký prostor v daném čase spravuje politik, mění se to, stejně jako se mění život, v tom je demokracie naprosto úžasná doposud unikátní, vyvíjí (mění se) společně s lidmi. 

Co konkrétně tedy kritizujete na EU, USA a NATO? 

K wikileaks - jsou to věci vytržené z kontextu, navíc jsou mnohdy neúplné a to možná dokonce záměrně, neboď to bylo možné realizovat oproti Panama papers.

Jak problematické to je, dokazují idioti Ovčáček se Zemanem, kteří vrthnou odstavec z textu pana Peroutky a na tomto vytrženém odstavci z kontextu dokazují, že byl nácek, přitom pokud něco jeho texty spojuje, tak je to varování před totalitami, lhaním, násilím ve všech podobách.