Petice pro okamžitý ZÁKAZ ISLÁMU, protože porušuje lidská práva

Quoted post

Nespokojený občan

#258 Islám

2016-04-14 21:08

Islám se mě nikdy nedotýkal, ale nastala podstatná změna. Nechci být nikdy někým nucena k tomu, co se mě z hloubi duše příčí. Tak nenávistné náboženství není nikde jinde, než v arabských zemích. úpokud jim vyhovuje, je to jejich věc, ale ať ho netahají tam, kam nepatří. Máme svou kulturu, tradice a jsme snad národem, který za svou svobodu, jazyk a další bojoval hodně dlouho. Takto si demokracii nepředstavuji. Jsme nazývání xenofoby...ale ať si každý z našich politiků jen představí, jak jeho dcera, vnučka...chodí v burce, nebo synové, vnuci bojují s těmi nenávistnými lidmi. Jejich náboženství hlásá, že bezvěrec, nebo křesťan se smí beztrestně zabít. A naše vláda místo ochrany svých vlastních lidí upravuje zákon o svobodě slova??? Pro koho, pro ně? Chci vystoupit z EU, je to agresivní organizace, která ničí národy...chce rozhodovat o všem. I USA má v každém ze svých států své vlastní zákony...tak na co si tady hrají? Jsem neskutečně zklamaná z vývoje v naší zemi.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#263 Re: Islám

2016-04-17 16:38:44

#258: Nespokojený občan - Islám 

Dobrý den, naprosto s Vámi souhlasím. V EU je demokracie rozhodování hrubě porušována a devastována. Vždy jsem byl pro EU, ale nikoli v této podobě. Domnívám se, že špičkám EU zachutnala moc a představují si, že vše vědí a umí nejlépe, trpí vizionářstvím, které je cestou do pekel. Říká se, že vše špatné je k něčemu dobré. Posledními " kousky " špiček EU se lidé probírají z " pohodlí ", snad i z rezignace. Už nemůže jít všechno " samo ", oslovme tedy co nejvíce známých a spojme se v úsilí k ochraně nás samých. Poslechněte si na youtube p. Farage ( europoslanec z GB ) nebo p. Sulíka, jak používají zdravý rozum. Určitě je nás velmi mnoho, kdo si zdravý rozum zachovali. EU není špatný nápad, ale jeho způsob uskutečňování je chybný. přirovnal bych ten případ k nemocnici, v níž se nikdo nevyléčí. Zbourat nemocnici není dobrý nápad, ale vyměnit zdravotnické praktiky a personál, to je jistě nápad lepší. Přeji pěkný den, Pavel Šimral.