MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82252

2016-05-18 18:10

Američani osvobodili i naší zemi, zejména tím, že jí na konci 2. SV mohutně bombardovali včetně Prahy a ničili průmysl a zabíjeli nevinné lidi. Takto Američani osvobozují vždy a všude dodnes! Jsou to zločinci a vždy jimi byli!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82253 Re: Bez masivních denních dodávek desítek nákladních automobilů z USA do CCCP

2016-05-18 18:23:40

#82252: -  

 .....by CCCP nikdy nebylo schopno dopravit ony miliony mužiků na frontu, kde je pak jejich vlastní generálové nechávali masově vraždit. Dokonce jim do těchto aut Američané dodávali i benzín. 

Američané si vybírali mezi dvěma zly, kdy obě byly stejně zrůdné, jen to jedno bylo dál od západní Evropy. Gulagy byly předobrazem vyhlazovacích koncentračních táborů nacistů a dvouletá spolupráce CCCP s nacistickým Německem na ničení Evropy a dokonce i stavbě vyhlazovacích táborů a vyhlazování inteligence okupovaných zemí je bohužel smutnou realitou. 

Západní Evropa se osvobodila sama ve spolupráci s Američany.  Východní Evropa z okupace nacistickou totalitou přešla bohužel do okupace komunistickou totalitou CCCP.  To je smutná realita let 1939-1989. 

Američané tedy v ČR bombardovali továrny zbrojního průmyslu, který nacistům dodával skutečně až do posledních dnů války, proto bylo nutné výrobu eliminovat.