MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82524 Re: Re: Re: Re: Pan prezident vyjádřil naději, že kriteriem nebude....

2016-05-23 13:34

#82523: - Re: Re: Re: Pan prezident vyjádřil naději, že kriteriem nebude.... 

  Dobrý den. Při povaze a morálce Kocába to asi možné je. A že nebyl potrestán? Holt měl vlivné kamarády. Jistý ožrala, který zneuctil svou přítomností sídlo českých králů, by ho v tom určitě nenechal. Vzpomínám si na jeden rozhovor, tuším v televizi, s generálem Vackem. Zpovídající redaktorka už byla odpověďmi generála zahnaná do kouta a tak vtáhla "eso". Kocába a jeho významnou roli při odsunu sovětských vojsk. Generál se zasmál a říká: " paní redaktorko, kdyby nebylo Kocába, odsun proběhl podstatně rychleji a s podstatně menšími problémy"! Že redaktorka rychle ukončila rozhovor asi říkat nemusím. Já si myslím, že kohokoli by Kocáb ve volbě podpořil, měl by to pro voliče být signál k tomu, aby toho dotyčného v žádném případě nevolil. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82554 Re: Re: Re: Re: Re: Pan prezident vyjádřil naději, že kriteriem nebude....

2016-05-23 15:59:17

#82524: - Re: Re: Re: Re: Pan prezident vyjádřil naději, že kriteriem nebude.... 

 Kocáb v době tunelování Trendu investiční fond nevlastnil, co s tím chcete dělat. 

S podivem je spíše to, proč není potřestán Miloš Zeman za prodej dluhu Ruska v ČR, který prodal soukromé firmě za setinu hodnoty a stejně tak je s podivem, proč lhal o privatizaci MUS během volební kampaně, že privatizaci dělala vláda Tošosvkého, když jí podespal rok po volbách v roce 1998. 

To je věc daleko vážnější, neboť Miloš Zeman je aktuálně v pozici absolutně beztrestného a myslí, že nemusí dodržovat Ústavu.