MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82611

2016-05-24 08:20

Generál řízl do živého: Nesmíme nechat uprchlíky, aby se vylodili

ROZHOVOR Bruselský management se odtrhl od reality, což je vidět na nesouhlasných reakcích řady států vůči jeho rozhodnutím, myslí si bývalý náčelník Generálního štábu Armády ČR Jiří Šedivý, nyní pedagog Vysoké školy CEVRO Institut. Podle něj se tak děje z toho důvodu, že v Evropské unii rozhodují politici druhé až třetí kategorie. Špičkový generál také kritizuje současnou podobu dohody s Tureckem a k zastavení migrační vlny z Libye by použil vhodným způsobem námořní vojenské síly či plavidla Severoatlantické aliance.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82615 Re: Šedivý poskytl rozhovoru bulváru parlamentní listy.....

2016-05-24 09:18:46

#82611: -  

 .....a na základě toho usuzujete, že takové jednání dává smysl. Šedivý sám bláboly z PL nečte, nijak se s nimi nezabývá a dává rozhovor tomuto bulváru, moc to nedává smysl. 

Jak zajistit bezpečnost hranice je sice záslužná diskuse, ale první, kdo vedl seriózní diskusi ve Sněmovně na toto téma, byla TOP. Nic to nemění na faktu, že když se rozhodne 500 000 lidi překročit hranice tak to prostě udělají, to je realita, nezastraší je vůbec nic a nelze se také věci ubránit, viz okupace Československa komunistickou rudou armádou právě v počtu 500 000 lidí. Mohli přijít bez zbraní a stejně by jim nic nezabránilo vstoupi na naše území. Takové množství lidí prostě není možné naházet do može nebo sestřelit z oblohy.