MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#83080 Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a NATO?

2016-05-27 08:46

"Ministři zahraničí tehdy předali ve městě Independence v americkém státě Missouri své americké kolegyni Madeleine Albrightové ratifikační listiny. Česko zastupoval Jan Kavan, ministr zahraničí v tehdejší vládě nynějšího prezidenta Miloše Zemana."

V době, kdy ČR vstupovala do EU byl soudruh Miloše Zeman čestným předsedou ČSSD, která v roce 2004 vstup do EU potrvdila v čele vlády. 

Je to taková zvláštní "schizofrenie" u voličů Miloše Zemana, skoro by se dalo říci, že trpí nějakou strašnou nemocí. Naprosto jasně vidí, slyší i cítí na svých životech, že je Miloš Zeman odporný komunisticko - nacistický lhář a přesto jdou a dají mu hlas, absurdní. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83111 Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a NATO?

2016-05-27 13:11:45


Nepřihlášený uživatel

#83132 Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a NATO?

2016-05-27 14:47:32

#83080: - Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a NATO? 

 Do NATO nás vtáhl daleko debilnější president a o vstupu do EU u nás rozhodlo referendum. Vlivem mediální masáže došlo, že lidé jednoduše naletěli, když se hlasovalo o EU zrovna tak, jako naletěli zrzavému pravdoláskaři, když tvrdil, že nikdy nevstoupíme již do žádného vojenského paktu, pokud on bude zvolen prezidentem.

Jestliže se rozčilujete, když vás někdo podrazí, nemusíte být ještě schizofrenik. Když ještě ovšem dnes podporujete cosi, co začíná zjevně selhávat (EU), nebo co je nástrojem podivných nevládních struktur, například  Trilaterární komise (NATO), pak je to kromě duševní choroby ještě také zjevná hajzlovina.