MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#83076 Re: Re: Re: Re: To jsme u toho, jestli komunistické Rusko rozpoutalo společně II. světovou válku s H

2016-05-27 08:42

#82931: - Re: Re: Re: To jsme u toho, jestli komunistické Rusko rozpoutalo společně II. světovou válku s Hitle 

 

Netvařte se, že vy komunisté jste lepší než nacisté, to pravda skutečně není. Komunistická a nacistická totalita je jedno a totéž, proto je to také součástí právních řádů demokratických zemí v Evropě, neboť zkušenost s vámi komunisty je stejně děsivá jako s nacisty.  

Janukovč uzavřel koalice s neonacisty ze strany Svoboda, kdy existují obrovské pochybnosti, jak se jim podařilo dostat do parlamentu ukrajiny. 


Nepřihlášený uživatel

#83077 Je možné se zorientovat v tom, co se událo na Ukrajině?

2016-05-27 08:43

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou(otevřeně neonacistické uskupení) uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 


Nepřihlášený uživatel

#83078 Zeman je opravdu idiot. Co by pak bylo jeho ukradení 14 mld. z MUS?

2016-05-27 08:45

Co by pak bylo masivní zadlužování státu Zemanem za současného prudkého zvýšení nezaměstnanosti? Tunelování státu? 

V souvislosti se situací v OKD zopakoval svou výzvu k trestnímu stíhání podnikatele Zdeňka Bakaly. "Pokud se prokáže, a já předpokládám, že se to prokáže, že se dopustil takzvaného tunelování, součástí rozsudku může být nejen odnětí svobody, ale trestní řád už léta zná jako velmi účinný trest i propadnutí majetku," řekl. Podle něj by to byla pro stát finanční injekce, protože podle jeho zdrojů se celkový objem vytunelovaných prostředků pohybuje mezi 100 a 150 miliardami korun.

Je ale možné, že idiotovi Milošovi Zemanovi už selhává jeho "fenomenální" "fotografická paměť", že už si o sobě vysnil, že je geniální ekonomi, právník, soudce, StBák, KGBák, prostě komunistický superman. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819 (volby před oposmluvním kupčením pro ty zapomnětlivé byly v červnu 1998 :-))

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč. (Za 46 % uhelných dolů, strojů za miliardy!!!!!!)

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

14 mld. hotovosti MUS má nyní švýcarská vláda :-/, tak kradl Miloš Zeman. Proč vlastně soudruh Miloš Zeman o privatizaci MUS lhal během volební kampaně? 


Nepřihlášený uživatel

#83079 Re: Re: Re: Putlerovi STOP!

2016-05-27 08:46


Nepřihlášený uživatel

#83080 Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a NATO?

2016-05-27 08:46

"Ministři zahraničí tehdy předali ve městě Independence v americkém státě Missouri své americké kolegyni Madeleine Albrightové ratifikační listiny. Česko zastupoval Jan Kavan, ministr zahraničí v tehdejší vládě nynějšího prezidenta Miloše Zemana."

V době, kdy ČR vstupovala do EU byl soudruh Miloše Zeman čestným předsedou ČSSD, která v roce 2004 vstup do EU potrvdila v čele vlády. 

Je to taková zvláštní "schizofrenie" u voličů Miloše Zemana, skoro by se dalo říci, že trpí nějakou strašnou nemocí. Naprosto jasně vidí, slyší i cítí na svých životech, že je Miloš Zeman odporný komunisticko - nacistický lhář a přesto jdou a dají mu hlas, absurdní. 


Nepřihlášený uživatel

#83081 Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP!

2016-05-27 08:49

#83079: - Re: Re: Re: Putlerovi STOP! 

 Odkaz na rusáckou propagandu? Vy jste idiot? 

Neváhejte a prezentujte výzkumy ruských univerzit, prezentujte ruskou kulturu, ale bez propagandy. 

Chemists create battery technology with off-the-charts charging capacity


Nepřihlášený uživatel

#83082 Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP!

2016-05-27 08:51

#83081: - Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP! 

 A odkud bys to chtěl, idiote, z lidovek, ČT nebo přímo od Štětiny? :-) Možná o tom budou psát havloidi v Respektu. :-)

 

 

Rusko vyvine nový plazmový raketový motor

 

 


Nepřihlášený uživatel

#83083 Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP!

2016-05-27 08:52

#83079: - Re: Re: Re: Putlerovi STOP! 

www.breakthroughenergycoalition.com

 

Umí něco takové zorganizovat rusáčtí oligarchové, když už se tváří, že jsou podnikatelé a miliardy neukradli ruským mužikům případě se tváří, že nevykrádají rusácké daně? 


Nepřihlášený uživatel

#83084 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP!

2016-05-27 08:54

#83082: - Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP! 

 V každém případě ne z propagandistického bulváru sputnik. 

Klidně to může být i youtube, ale důvěryhodné video. 


Nepřihlášený uživatel

#83085 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP!

2016-05-27 08:55

#83082: - Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP! 

 Bulvár sputnik a navíc v "budoucnosti" - rusákové vše "jednou budou mít", ale nyní nemají nic. To tu bylo celou bolševickou totalitu, že jednou bude vše a mezi tím se v demokraciích pracovalo a vše bylo. 


Nepřihlášený uživatel

#83086 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP!

2016-05-27 08:57

#83082: - Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP! 

 Něco takového chtějí rusákové jednou v budoucnosti? 

https://www.youtube.com/watch?v=PbK9DTMhyns

nebo snad něco takového? http://www.adastrarocket.com

Co je to za firmu, která by něco takového dělala v rusákově? 


Nepřihlášený uživatel

#83087 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP!

2016-05-27 09:02

#83082: - Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP! 

 A kdy to rusákové budou mít? Za padesát let? 

High-Tech VASIMR Rocket Engine Could Tackle Mars Trips, Space Junk and More - See more at: 


Nepřihlášený uživatel

#83088 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP!

2016-05-27 09:05

#83082: - Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP! 

 Copak skutečně v rusákově už neumíte nic vyrobit, co by k něčemu bylo? 

Několik soukromých společností v USA lítá do vesmíru, Falcon 9 v základní podobě je raketa o 10 metrů na 60 metrech délky větší a nosnější, než největší současá rusácká raketa, kterou jsou schopni požívat a to přitom základní a stupeň této rakety přistává na plošinu na moři. 


Nepřihlášený uživatel

#83089 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP!

2016-05-27 09:09

#83082: - Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovi STOP! 

 Velmi zábavné bylo, když rusáký oligarcha Jakunin mluvil o tom, jak jednou za 20 let bude skrz rusákov dráha použítelná pro převoz zboží z Číny. 

Rusákov pořád říká, že cosi bude, že cosi udělá, že to "zorganizuje" a kde nic tu nic. Kdo si dnes vzpomene na BRIC, nikdo. Mezi tím dokonce Čína vytvořila obrovskou investiční banku a rusákům zdevalvovaly jejich rusácké bony na polovinu. 

Ruský trolle, je sice možné, že vás dobře platí, ale to co předkládáte k věření na bulváru sputnik o rusákovu jsou jen lži. 


Nepřihlášený uživatel

#83090 Re: Re:

2016-05-27 09:10

#83045: - Re:  

 Ano, to prohlásil pan prezident Miloš Zeman a všichni vědí, o kom je řeč, havloide. :D


Nepřihlášený uživatel

#83091 Re:

2016-05-27 09:11

#83059: -  

 Tak ty umřeš patrně hlady.


Nepřihlášený uživatel

#83092 Re: Re: Re:

2016-05-27 09:12

#83090: - Re: Re:  

 O sobě? Jeho sebestřednost nezná mezí.


Nepřihlášený uživatel

#83093

2016-05-27 09:14

#83053: Vlastenec - Re: Putlerovi STOP! 

 Proč se rozčiluješ čumáčku? Nebo ti zapoměli vyměnit plenky?


Nepřihlášený uživatel

#83094 Re: Američanům v mé hospodě nenalévám

2016-05-27 09:16

#83058: Hospodský - Američanům v mé hospodě nenalévám 

 Tvojí univerzitou se stala IV.cenová skupina, to se hned pozná.


Nepřihlášený uživatel

#83095 Re:

2016-05-27 09:17

#83065: -  

 To je z tvé hlavy?Ten sloh ti musel ale dát zabrat.


Nepřihlášený uživatel

#83096 Re:

2016-05-27 09:18

#83062: Pověste tu bolševickou svini! -  

 To je Myloš ve svém útlém mládí? Máš to do něj podepsané?


Nepřihlášený uživatel

#83097 Lepší americký voják než ruský vlk! JXD svolává vítání konvoje, přidejte se taky

2016-05-27 09:26

.....................


Nepřihlášený uživatel

#83098 Pro debilní voliče ANO StB.....

2016-05-27 09:31

Opozice zuří, Babiš není ve Sněmovně, tak to poslanci zabalili

Páteční jednání Sněmovny skončilo již zhruba po hodině. Nebyl totiž přítomen ministr financí Andrej Babiš (ANO), který měl na pořadu schůze uvést hned několik předloh. Poslanci se usnesli, že jednání přeruší do úterý. Ministr se ve čtvrtek hájil tím, že má dlouho dopředu naplánovaný program.

.....v pátek se projednávají zákony v třetím čtení, tedy se řeší definitivní schvalování. Idoit StBák Bureš prostě nedorazí a 200 poslanců tedy přišlo naprosto zbytečně. Je to nevěřitelná zhovadilost. 


Nepřihlášený uživatel

#83099 Re: Vy jste nečetl rozsudky Nejvyššího správní soudu, které právě Miloše Zemana.....

2016-05-27 09:36

#83065: -  

 ....usvědčují z masivního lhaní a porušování volebního zákona? Proč jste je nečetl? Vy je nedokážete najít? 

Proč, když tyto rozsudky byly vydány před inaugurací Miloš Zeman na tyto rozsudky nereagoval a sám jako demokrat za kterého se vydávál se nevzdal ústavní pozice? Je to snad člověk, který porušování volebního zákona dělal záměrně? On je snad člověk s totalitním smýšlením a jednáním? 

Proč tedy o něm tato lžete, když je to jeden z nejodpornějších zločinců, kteří tu kdy v politice byli? 


Nepřihlášený uživatel

#83100 Re: Lepší americký voják než ruský vlk! JXD svolává vítání konvoje, přidejte se taky

2016-05-27 09:52

#83097: - Lepší americký voják než ruský vlk! JXD svolává vítání konvoje, přidejte se taky  

  27. 5. Parkoviště mezi ulicemi Pilotů a Drnovská před vchodem do Kasáren 17. listopadu   13:00 – 23:59 Přivítání konvoje americké armády redakcí týdeníku Reflex PhDr. Jiří Doležal       20.5.2016 v 13:25 50       2 P-6  

Je to řádně ohlášené shromáždění.