MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Svině banderovský uctívají Hitlera!
Nepřihlášený uživatel

#83880

2016-06-02 17:08

 

 

Předseda ukrajinské Nejvyšší rady Andrej Parubij při jednání parlamentu prohlásil, že Donbas je obydlen „miliony moskevských okupantů".  

 

2.červen 2016 - 18:06

 

 

Ultracionalisté vedení Ukrajiny modifikovalo svůj postoj k „podlidem“ žijícím na Donbasu a dosud tvrdilo, že je jedná o cizí mocí (Ruskem) okupované území. Nyní jsou již samotní obyvatelé, žijící v Donbasu „okupanty“.

 

Poznamenal, že byl východ od Ukrajiny v sovětských dobách specificky osídlován přistěhovalci z jiných oblastí SSSR.

 

Takže se nemusí věnovat pozornost názorům obyvatel Donbasu, které oponují dekomunizaci.„Na východní Ukrajině zničili miliony našich předků v těch oblastech, kde se usadili přistěhovalci, moskevští okupanti z jiných koutů jiné země. A vy se dnes obracíte na místní lidi, na lidi, kteří tam žijí?" důrazně položil nahnědlou otázku Parubij.

 

Obyvatelstvo Donbasu a Krymu čekají koncentráky a ztráta práv!

 

Reakce na prohlášení Parubije bezprostředně následoval. Rozhněvaný poslanec Nejvyšší rady za  Opoziční blok Vadim Rabinovič prohlásil, že předseda parlamentu urazil tři čtvrtiny Ukrajinců a požadoval jeho rezignaci. Zároveň slíbil, že okamžitě začíná sbírat podpisy k zahájení procesu.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83882 Re: Je to věc zvláštní. Na Ukrajině proběhlo v roce 1991 referendum.....

2016-06-02 17:47:31

#83880: -  

 .....kde se 90 % hlasujících z 84 % občanů Ukrajiny, kteří se účastnili referenda se vyslovilo pro vznik samostatného státu, tedy museli hlasovat i Rusové s ukrajinským občanství, kterých je na Ukrajině skoro polovina. 

To, že Ukrajina byla podivně Stalinem vylidněna a zase zalidněna Rusy, to je bohužel smutná realita. 

Tedy jeví se takové vyjádření, jako málo pravděpodobné, byť se jistě může stát ledacos a v parlametnu mohou sedět různí lidé např. Rath, Okamura či třeba Sládek nebo Miloš Zeman, tam se pak dá očekávat prakticky cokoliv.