MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Tatíček Zeman!

#83891 Jenom zrůdy se můžou posmívat nemocnému člověku!

2016-06-02 19:32

Lidé s červenými kartami se zbaběle kývají vzadu, kritizoval Zeman

„Když se podívám na toto náměstí, kde se vzadu zbaběle kývají lidé s červenými kartami, a na ostatní řady, vidíte jasnou odpověď,“ řekl Zeman na otázku, co říká na to, že jej lidé nemají rádi. Další z přítomných si však tuto odpověď nenechal líbit a na prezidenta zaútočil. „Vy si říkáte vlastenec, když málem poblijete korunovační klenoty?“ zeptal se rázně.

„Nebyla to ani viróza, ani alkoholismus. Já mám nemoc, které se říká neuropatie. To znamená, že mi odumřely nervy. Pohybuji se trvale vrávoravě. A proto jsem si pořídil hůlku,“ zdůvodnil svoji loňskou indispozici při vyzdvihování korunovačních klenotů Zeman.

Poté vyzval muže s červenými trenýrkami nad hlavou, jenž podle něj měl přijít naostro, aby sdělil svůj dotaz. „Nemám, o čem bych s vámi diskutoval. Ale vyzval jste mě, abych šel dopředu, tak jsem šel dopředu,“ sdělil muž. „To jsou trenýrky vašich čínských oblíbenců,“ vykřikl muž.

„Podle vaší logiky je čínskou oblíbenkyní britská královna, která se projela s čínským prezidentem ve zlatém kočáře. Podle vaší logiky je čínským oblíbencem americký prezident Barack Obama v Bílém domě. Uvědomte si, že Čína je druhá největší ekonomika světa a že je dobré, aby sem přišly čínské investice. A že je dobré, aby naši exportéři více vyváželi do Číny, jako to například dělá Škoda Auto, pro niž je Čína největším trhem,“ sdělil Zeman. O čínském prezidentu hovoří jako o muži se zajímavým osudem.

Jeden z mladých návštěvníků náměstí se zeptal na trest smrti. „Nejsem populista, a tak i přesto, že sedmdesát procent populace je pro trest smrti, já pro něj nejsem,“ poukázal Zeman na justiční omyly. „Navrhuji pro vrahy nucené doživotní práce bez možnosti propuštění. Nebudou se moci vrátit do civilizovaného světa,“ dodal s tím, že v případě, že by se následně prokázala nevina tohoto člověka, byl by propuštěn a bylo by mu vyplaceno odškodné.

 

Odpovědi