MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#84097 Rusákové to je pakáž.....

2016-06-05 09:19

Vztahy v ruské komunitě v Česku se zhoršují. Důvodem je situace na Ukrajině, ale i soupeření a střety zájmů ruských podnikatelů či nerespektování pravidel života v ČR nově příchozími z Ruska. Uvádí to výroční zpráva o situaci menšin za rok 2015, kterou by měla projednat vláda. Dokument, který připravila rada vlády pro národnostní menšiny, zmiňuje také lobbování některých Rusů v politických stranách a Parlamentu.

Nejhorší je, že dětičky okupantských lampasáků, že stahují do míst bývalých okupantských lágrů a co je nejděsivější, tahají si sem pravoslavné popy přímo napojené na rusácké zločinecké zpravodajské služby, resp. najednou jsou z komunistických dětiček "pravoslavní" "věřící" a popové (agenti FSB, GRU) se za nim táhnou.

Je zvláštní, že místním diskutujcím zemanovců (zemanotům - děsivější verze idiotů) tento podivný způsob "neasimiliace" ruské pakáže nijak nevadí.  

Odpovědi

dexter morgan

#84098

2016-06-05 17:23:40

řeznik ze zalivu 

 je načase zabijet muslimy dnes je ten den kdy podlehnu svym nutkanim muj temny pasažer chce krev budu potřebovat sadu loveckych nožu černe plastikove pitle na odpad pilu na řezani těla igelit kterej mohu roztahnout po cele mystnosti a vhodnou obět kterou odstranim a pustim golfskim proudem seriový vrah