MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

největší nepřitel na světě je usa a islám

#84753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti

2016-06-16 15:37

#84750: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti  

 trpiš rusofobii narozdil od usa se rusko  po světě neroztahuje zatim co usa ma po světě přes 700 vojenskych zakladen tak rusko ma jen 2 a nato zpusobilo ve světě už dost škod na životech a destabilizovaly situaci v mnoha statech ad už to byl afghanistan irak syrie libye jugoslavie a za většinu valek v blyzkem vychodě muže usa stejně tak za imigračni krizy americka vlada a cia navic vytvořila organizace jako al kaidu a islámský stát 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84754 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti

2016-06-16 16:13:16

#84753: největší nepřitel na světě je usa a islám - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti  

 Nerottahování ruska jsme zažil ve vlastním životě, když mi každý dne nad hlavou létala ruská letadla. Bohužel ruskou rozpoutalo II. světovou s Hitlerem s tím, že si rozdělí Evropu a to také udělali. Rusko podle toho dva roky jednalo a vraždilo a stejně tak Hitler a zfašizované Německo. 

Německo prošlo denacifikací, rusko debolševizací nikoli, výsledek je okupace Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny tedy ve Evropě. 

Za vállky proti USA mohou totality. Skvělý ruskými trolly šířený seznam, kde všude USA válčily, výsledek byl naprosto zřejmé, společným znakem byly totality a mnohdy terorismus šířený z těchto totalit. Rusko je dnes bohužel opět totalitou, neb se KGBáků Putin "vyvinul" v diktátora. 

Důvod, proč je omezené období, po které člověk v demokracii může požívat velkou moc je právě ten, aby nedošlo k tomu, co se stalo v Rusku. Je dobré také připomenout, že Putin právě proto, aby mohl zůstat u moci, měnil ústavu země, což je také neklamná známka diktátorského jednání. 

Komunistické diktatury řízené KGB školili masivně v osmdesátých letech teroristy z arabského světa. Celá řada lidí ze Sýrie, Iráku i dalších zemí zde studovala a mnozí absolventi zdejších vysokých škol, se objevili vedle diktátora Asada. Tedy z mé zkušenosti s komunisty je min. velmi pravděpodobné, že terorismus z arabského světa mohou především komunisté a KGB. A jsem dokonce přesvědčen, že vazby na KGBáky nebyli nikdy zpřetrhány a tedy hlavní strůjce IS je Rusko a současní KGBáci v Kremlu. 


Nepřihlášený uživatel

#84786 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti

2016-06-17 03:28:58