MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85086 Re: Esence češství?

2016-06-21 14:08

#85077: - Esence češství?  

 Budí to dojem, jako by se vám rodina v principu protivila. Je to tím, že se mělo dříve za to, že svým způsobem zdravá rodina je i pilířem zdravého národa? Dostal jste za úkol od zaměstnavatele na US embassy soustavným opakování této vaší sračky po goebelsovsku dehonestovat podprahově rodinu? Nebo vám samotnému bylo ve vaší zvrhlé elitářské rodince jako malému mizerně a tatínek vás pigloval do prdýlky?

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85087 Re: Re: Esence češství?

2016-06-21 14:49:58

#85086: - Re: Esence češství?  

 To čtete z mého příspěvku? Kde je tam taková blbost napsaná? 

Miloš Zeman vyrostl v neúplné rodině a dle jeho vlastního popisu jeho vlastní matky se jednalo bez nejmenších pochyb o patologickou osobnoust, neboť Zeman mluvil např. o takovém detailu, že si "k tomu nosila z domova vařečku" na mlácení jeho a jeho spolužáků. 

V sedmdesáti letech tento, dle mého názoru idiot, navruhuje mlácení dětí ve škole, jako "řešení problémů s výchovou". 

Tedy naopak, jasně dokládám právě na příkladu Miloše Zemana, že jeho deviantní (trpěla úchylkou mlátit své i cizí děti) vygenerovala velmi patologickou osobnost trpící alkoholismem, namlouvající si, že je spasitel země, dokonce by to byl člověk, který by byl pravděpodobně odsouzen do pobytu ve vězení jako spolupachatel ukradení 14 mld. hotovosti MUS. 

Neříkám, že je možné sledovat přímou a naprosto jasnou souvislost mezi pornografií jeho dcerunky a psychozou jeho o dost mladší manželky (i to je deviace - úchylka věkově nevyvážení partneři) a patologií jeho matky či jeho alkoholisme, ale je to velmi pravděpodobné. 

Považuji za užitečné svůj příspěvek opakovat, neboť je stručný, přehledný a jasný a není zřejmé, kdo tyto diskusi otevře a bude jí číst. Dokládá naprosto jasně patologii Miloše Zemana, které může být na počátku deviace jeho matky, kterou on sám veřejně pospal. 

S vašimi ubohostmi si tedy běžte za zjevně patologickou rodinkou Miloše Zeman, tam jistě uspějete a představy máte vskutku jako Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#85088 Re: Re: Esence češství?

2016-06-21 14:51:39

#85086: - Re: Esence češství?  

 Stručně, příspěvek opakuji, protože není zřejmé, kdo si diskusi a kdy otevře a protože si myslím, že můj příspěvek stručně a jasně objasňuje příčiny i důsledky velezrádného jednání Miloše Zemana. 

V případě Miloše Zemana se ve své podstatě vlastně nedá o žádné rodině hovořit. Rodina v které vyrůstal byla neúplná a stižena patologií jeho matky, jeho vlastní obě rodiny jsou disfunkční.