MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85089 Re: Re: Re: Esence češství?

2016-06-21 15:01

#85087: - Re: Re: Esence češství?  

 Takže tě fotr pígloval do prdele, ty havloidní buzerante zasranej! Chceš tu rozmrdanou prdel ještě rozkopat, jak si koleduješ, zmrde?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85090 Re: Re: Re: Re: Esence češství?

2016-06-21 15:06:46

#85089: - Re: Re: Re: Esence češství?  

 S tím si běžte za Milošem Zemanem, pornografie jeho dcerunky by mohla naznačovat ledacos patologického v jeho "rodinách" a pokud tomu tak skutečně je, měl byste se zasloužit o to, aby taková patologická osoba něměla možnost ovlivňovat veřejný prostor. 

Vy snad vidíte jeho rodinu jinak? Neváhejte a napište jak, rád si to přečtu a okomentuji.  Dokonce bych velmi rád změnil názor na Miloše Zemana, ale on k tomu nedává absolutně žádnou přiležitost, čím více mluví, tím více je zřejmé, že se jedná o patologickou osobnost, viz. jeho dnešní napadání "nevolených elit", jako by elitou mohl být jen ten, kdo je "zvolen" za pomoci porušování volebního zákona - tedy Miloš Zeman.

Pokud by Miloš Zeman nelhal a neporušoval volební zákon, nikdy by zvolen nebyl, na tom se jistě v klidu shodneme. 

Je zajímavé, že předtím než jakousi imaginární elitu nadpadne nedefinuje jak takovou imaginární elita má vypadat, pouze konstatuje, že se jedná o lidi, kteří nebyli zvoleni.

Miloš Zeman snad jako politik netuší, že politici spravuji jen velmi malou část veřejného prostoru, na omezenou dobu a jen a pouze v souladu s Ústavou a zákony této země a dokonce nejen v souladu, ale mohou dělat jen to, co jim zákon vysloveně ukládá nic dalšího? On je snad idiot, že to neví, on nezná ústavu? Pak by bylo "pochopitelné" proč jedná velezrádně. 


Nepřihlášený uživatel

#85159 Re: Re: Re: Re: Esence češství?

2016-06-21 20:39:59

#85089: - Re: Re: Re: Esence češství?  

 Geny Soudruha z 50. let min. stol. v sobě nezapřete.