MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85254 Tuhý a jeho boys se na tiskové konferenci projevili jako parta velmi hloupých lidí....

2016-06-22 17:46

....aby se Tuhý udržel v pozici, jeví jako evidentním, že zneuživá své pozice a donáší.  Proto si ho tam také dosadili. Tedy z mého pohledu je velmi pravděpodobné, že Tuhý donáší a dokonce bych řekl, že pečlivou analýzou toho co říká, by to bylo dokonce možné i dovodit, připadá mi totiž, že je takovým hlupákem, že to na sebe dokonce i napráská, stejně jako napráskal, že ona "reforma" je vlastně naprostá zhovadilost. 

Má Šlachta proti Tuhému opravdu nabito, nebo se bude opakovat případ Jourová?

Údajný „brutální únik informací“, kterého se měl podle odcházejícího šéfa ostravské expozitury ÚOOZ Jiřího Komárka dopustit policejní prezident Tomáš Tuhý, měl podle všeho souviset s kauzou údajně cinknutých IT zakázek pro státní úřady, v níž jsou od loňského září obviněni mimo jiné i zástupci olomoucké společnosti Tesco SW.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85256 Re: Tuhý a jeho boys se na tiskové konferenci projevili jako parta velmi hloupých lidí....

2016-06-22 17:53:35

#85254: - Tuhý a jeho boys se na tiskové konferenci projevili jako parta velmi hloupých lidí.... 

 

Bělobrádek: Vláda musí dostat informace o reorganizaci policie, aby mohla koalice pokračovat

Lidovci trvají na tom, aby vláda dostala informace o reorganizaci policie. Podle předsedy strany Pavla Bělobrádka je to nezbytná podmínka pro další fungování koalice. Lidovci rovněž považují za nutné, aby jednal sněmovní bezpečnostní výbor a sněmovní komise pro kontrolu Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS).

....to bylo skutečně jak vystřiženo z komunistické brožůrký pro komunistické policajty. Tuhý navíc potvrdil, že to s jeho inteligencí je opravdu na pováženou a dnes je naprosto evidentní, že vládu zatáhl do pořádných Zemanových exkrementů... 

Ne přiliš chytrý - kulatně řečeno - Tuhý a idiot Miloš Zeman, zlověstná fotka. 

ÚOOZ: Zoufalí muži dělají zoufalé věci. Důkazem je veřejné obvinění prezidenta Tuhého