MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Pověsíme vás, banderovská prasata!

2016-06-24 01:17

Naprosto šokující informace, kterou zachytily nejdříve izraelské noviny Maariv (!), se stejnou šokující ignorací přešly české sdělovací prostředky metodou "nehodí se - škrtněte". A to přesto, že nejen "evropské hodnoty", ale přímo civilizační, jsou tímto případem pošlapány tím nejstrašlivějším způsobem. Ale vzhledem k tomu, že se jedná o "proevropské ukrajinské demokraty", je to asi třeba...

Ruská Vyšetřovací komise zahájila trestní řízení proti ukrajinskému lékaři Alexanderovi Černovovi. Přičinou se stal jeho rozhovor pro ukrajinský televizní kanál, kde bez skrupulí řekl, že při práci v Jenakijevo záměrně neposkytoval zajatcům správnou lékařskou péči.

ŠOK: Ukrajinský lékař: Zabíjel jsem „separatisty" na operačním stole!

„Alexandr Černov, dříve lékař anesteziolog městské nemocnice №7 města Jenakijevo Doněcké oblasti na Ukrajině, byl dotazován novináři jednho z ukrajinských televizních kanálů. V něm veřejně vyzval lékaře, aby se tajně dopouštěli akcí poskytnutí lékařské péče nedostatečné kvality zraněných civilistů, kteří byli zraněni v důsledku porušení příměří na území na jihovýchodě Ukrajiny. To znamená občanů, kteří nejsou ochotni uznat legitimitu současné vlády na Ukrajině. Černov naváděl lékaře podávat těmto pacientům léky, které nejsou určeny k léčbě, nýbrž vedly k jejich smrti," uvedla ruská vyšetřovací komise.

Ukrajinský portál připomněl, že se Černov v rozhovoru přiznal, že se vědomě „neprojevoval jako dobrý doktor" ve vztahu ke zraněným „separatistům".

„Neměl jsem příležitost nějak zjevně poškodit zraněné „opolčence". Proto jsem je poškozoval, zhruba řečeno, hemostatický – a použil jsem ty (preparáty) nejhorší z nich. Druhá možnost - pět druhů stehů sešitých nejlevnější nití, u nichž je velmi pravděpodobné, že při převozu do nemocnice Slavic se můžou roztrhat,“ řekl Černov.

V pořadu také bez lítosti doplnil, že „Hippokratova přísaha nemá žádnou právní sílu“.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#85474 Re:Bulvár Parlamentní listy složí k pobavení, nepopisuje realitu....

2016-06-24 05:29:07

#85461: Pověsíme vás, banderovská prasata! -  

.....pro Miloše Zemana píší perveznosti, pro Ovčáčka horory mnohdy se jim to podaří vylhat do jednoho textu. Nedělejte z toho relitu, nebo vám z toho bude hrabat jak psychotické manželce Miloše Zemana. Nebo snad věříte bulváru rytmus života? To byste byl ještě větším idiotem než Miloš Zeman.